2022-09-26 09:50:01

Tottenham-svensker: Vil arbejde hårdere for træneren

Tottenhams svenske offensivspiller, Dejan Kulusevski, roser træner Antonio Conte til skyerne. Den italienske Spurs-manager har genstartet svenskerens karriere efter en svær periode i Juventus.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

ARS

3 - 1

TOT

Dejan Kulusevski har fået ny spillelyst takket være sit skifte til Tottenham og sin nye manager, Antonio Conte, som svenskeren kun har rosende ord til overs for.

Det blev sjældent til mere end indhop for Kulusevski det sidste halve år i Juventus. Han spillede således kun 759 minutter af 1.800 mulige over 20 kampe i Serie A i efteråret 2021.

Januar-lejeaftalen med Tottenham, og sommerens permanente transfer til klubben fra Nordlondon, har sat gang i Kulusevskis karriere på ny.

- Jeg var ikke glad i Juventus, så skiftet til Tottenham var en fantastisk mulighed for mig. Jeg er meget glad for at arbejde under Conte.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Tottenham-svensker: Vil arbejde hårdere for træneren
Foto: Anders Wiklund/TT/Ritzau Scanpix

- Tro mig, jeg har aldrig set nogen i mit liv, der er så motiveret som Antonio Conte. Hans ord går direkte ind i dit hjerte, fortæller svenskeren til Gazetto dello Sport.

I Tottenham har Conte givet Kulusevski væsentligt mere spilletid og mere tiltro, hvilket også har givet den svenske landsholdsspiller mere motivation og lyst til at yde det maksimale på og uden for banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I Torino virkede det ikke. Nu vil jeg spille fodbold og arbejde hårdere i fitnesscentret.

Kulusevskis næste chance for at imponere sin manager er den 1. oktober i North London Derby på Emirates Stadium mod ærkerivalerne fra Arsenal. Svenskeren har startet alle kampe i Premier League på nær én i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

ARS

3 - 1

TOT

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0