2022-08-20 07:30:02

Fantastisk start for Stryger: Ti dage hos Cornelius

Jens Stryger Larsen glæder sig over sin start hos Trabzonspor, som har været fantastisk. Det hele startede med ti dage hjemme hos Andreas Cornelius, og det var en god oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 3. runde

FT

MPA

5 - 2

TRA

Jens Stryger Larsen er før denne sæson skiftet fra Udinese til Trabzonspor, og der har den danske back fået en god start.

Ja, den har faktisk været fantastisk, hvis man spørger hovedpersonen selv, da han allerede har oplevet en masse succes.

- Det har været en fantastisk modtagelse, som jeg har fået af klubkammeraterne og trænerne. Vi startede jo fantastisk med at vinde Super Cuppen, hvor jeg også fik lavet et mål.

- Det var fantastisk at starte med et trofæ, og vi er også startet godt i den hjemlige liga, så jeg har haft haft det fantastisk, og det hele har bare spillet, siden jeg kom derned.

Der er dog også en VM-slutrunde lige rundt om hjørnet, og Stryger Larsen mener ikke, at det har skadet hans chancer for en udtagelse af Kasper Hjulmand, at han nu er skiftet til Trabzonspor.

- Der er jo lang tid endnu, men jeg vil gøre mit hver eneste dag og i hver eneste kamp, at jeg kan komme tættere på holdet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Super Lig -Fantastisk start for Stryger: Ti dage hos Cornelius
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Så jeg er uden tvivl supertilfreds med mit valg, og jeg kunne ikke være et bedre sted.

Hygge hos Andreas Cornelius

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Jens Stryger Larsen er kommet til et nyt land, så er det også helt nyt for ham at spille sammen med en dansker i udlandet.

I Trabzonspor spiller han nemlig sammen med Andreas Cornelius, og de endte med at komme rigtig tæt på hinanden i Stryger Larsens første tid i det tyrkiske.

- Det har været dejligt. Det er første gang, at jeg er på hold med en dansker i udlandet, og jeg boede da også hos ham i de første ti dages tid, her lånte jeg lige gæsteværelset, så det var dejligt.

- Min kone og barn er kommet derned nu, så jeg bor ikke hos 'Corner' mere, selv om det var hyggeligt, siger en grinende Stryger Larsen.

Jens Stryger Larsen får mere dansk selskab i næste uge, hvor FC København kommer forbi Trabzon i returopgøret i Champions League-kvalifikationen.

Her er der kampstart klokken 21:00 for de to mandskaber.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 3. runde

FT

MPA

5 - 2

TRA

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0