2022-10-28 10:38:01

Medie: FIFA truer med at smide Tunesien ud af VM

Danmark kan risikere at skulle møde et andet hold end Tunesien ved VM, da FIFA efter sigende skulle have truet tuneserne med en udelukkelse grundet en udtalelse fra en minister.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Når Danmark sparker VM i gang den 22. november, er det mod Tunesien, men det kan angiveligt ende med, at tuneserne bliver smidt ud af VM inden da.

Den tunesiske radiostation Mosaïque FM skulle nemlig have fået fat i et lækket brev fra FIFA, hvor forbundet angiveligt truer Tunesien med at blive udelukket fra diverse turneringer, heriblandt den kommende VM-slutrunde.

Omdrejningspunktet i sagen er den tunesiske sportsminister, Kamel Deguich, som skulle være åben for at opløse en række sportsforbund, og det skulle også være det tunesiske fodboldforbund (FTF).

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Medie: FIFA truer med at smide Tunesien ud af VM
Foto: Mohamed Abd El Ghany/Reuters/Ritzau Scanpix

Det mener FIFA i hvert fald ifølge brevet, og derfor skulle de have bedt FTF om at få svar på, hvorvidt det er tilfældet.

FIFA slår nemlig fast, at forbundets medlemslande ikke må blive påvirket af en tredjepart, som i dette tilfælde ville være den tunesiske regering og Kamel Deguich, melder Goal.com.

Det tunesiske fodboldforbund har ifølge det lækkede brev fået en deadline, som udløber denne fredag, og dermed må tiden vise, hvorvidt FIFA vælger at straffe Tunesien ved at udelukke nationen fra VM.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0