2022-09-29 08:23:03

Tyskland slår fast: Vil ikke være med i EM-kval til 2024

Det tyske fodboldforbund har nu bekræftet, at de ikke ønsker at være en del af EM-kvalifikationen til EM 2024 som et ekstra hold, da de selv vil organisere deres kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frem til EM i 2016 var værtsnationen Frankrig med i kvalifikationen som et ekstra hold i en af puljerne, hvor de spillede mod de samme hold fremfor at arrangere egne testkampe.

Når EM-kvalifikationen til EM i 2024 bliver sparket i gang, bliver det dog ikke tilfældet igen, da den kommende værtsnation Tyskland har andre planer, fortæller direktør for fodboldforbundet, Oliver Bierhoff til SPORTBUZZER.

- Som værter for EM 2024 er vi allerede kvalificeret til den endelige turnering til sommer. Det giver os den størst mulige fleksibilitet i tilrettelæggelsen af landskampsfaserne næste år og giver os mulighed for at forberede os optimalt på EM 2024 mod flere stærke testkampmodstandere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Tyskland slår fast: Vil ikke være med i EM-kval til 2024
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Qatar valgte at lave samme nummer som Frankrig i kvalifikationen til VM 2022, da de blev en del af gruppe A i den europæiske kvalifikation, hvor de så spillede testkampe mod blandt andet Portugal, Serbien og Irland.

Resultaterne betød dog intet for stillingen i tabellen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0