2022-09-28 16:35:58

Succestræner forlænger med Union Berlin: Føler mig hjemme

Union Berlin og Urs Fischer har forlænget samarbejdet, og ifølge cheftræneren føler han sig hjemme i klubben, derfor var det ikke et svært valg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

EFR

2 - 0

UBE

Union Berlin har fået en fantastisk start på sæsonen, onsdag kunne Bundesligaens førerhold annoncere, at klubben har forlænget aftalen med cheftræner Urs Fischer. 

På klubbens hjemmeside fortæller han, at han valgte at forlænge, da han føler sig hjemme i klubben. Han ser samtidig mange mål i fremtiden. 

- Det, vi har kunnet opleve sammen i løbet af de sidste par år, er utroligt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Succestræner forlænger med Union Berlin: Føler mig hjemme
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg har svært ved at sætte ord på det. Som jeg ofte har sagt, føler jeg mig hjemme hos Union. Det daglige arbejde sammen med truppen og alle de menneskelige interaktioner med hinanden, alt dette har været vigtige faktorer for vores succes i de sidste fire år.

- Jeg tror, ​​vi stadig kan opnå meget på denne rejse sammen, og jeg ser frem til at være en del af klubbens fortsatte udvikling, afslutter cheftræneren på klubbens hjemmeside. 

Union Berlin fører Bundesligaen efter syv spillerunder, det er blevet til 17 point. Klubben har ikke meldt noget ud om længden på den nye aftale. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 8. runde

FT

EFR

2 - 0

UBE

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0