2021-07-21 12:53:00

Scholz venter på Japan: Selvtræner i Holland

Alexander Scholz har endnu ikke fået sin debut for Urawa Red Diamonds, siden han skiftede fra FC Midtjylland, og han har i stedet brugt tiden på at selvtræne i Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alexander Scholz chokerede store dele af Fodbolddanmark, da han valgte at udskifte dansk fodbold med en tilværelse på den anden side af Jorden hos Urawa Red Diamonds i Japan.

Danskeren har dog endnu ikke fået sin debut for det japanske mandskab grundet indrejserestriktionerne i landet, og derfor har han blandt andet brugt tiden på at selvtræne i Holland i mellemtiden.

Det fortæller Scholz til Urawa Red Diamonds´ Youtube-kanal.

- Som I alle ved, så skrev jeg under for to måneder siden med Urawa, så det har været lang tid. Jeg har ikke haft mulighed for at rejse ind i Japan, så indtil videre har jeg holdt lidt ferie og selvtrænet i Holland, men jeg ser frem til at komme til klubben.

- De (fansene, red.) kan forvente at se en spiller, som gør alt for holdet. Gennem min karriere har jeg altid gjort spillerne omkring mig bedre. 

- Jeg spiller altid for holdet, og jeg håber, at jeg kan bringe det her til holdet, udtaler Alexander Scholz til klubbens Youtube-kanal.

Alaxander Scholz har derfor fulgt med i hjemmefra, hvordan Urawa Red Diamonds og Kasper Junker har spillet sig op på en sjetteplads i rækken efter 22 runder af den japanske liga.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0