2022-10-03 08:01:28

Vanløse-chef: Nederlaget blev misvisende stort

Vanløse-cheftræner Jeppe Brun Svensson mener, at 1-4-nederlaget til Næsby i lørdagens 3. divisionsopgør var for stort. Vanløse var ikke skarpe nok i felterne, mener han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vanløse IF var draget en tur til Næsby, da de to hold duellerede i 3. division. Udeholdet fik en flot start på opgøret, da William Arnesen bragte Vanløse i spidsen efter tre minutter. 

Herefter stod der Næsby på meget af opgøret, hvor Kasper Høst blandt andet nettede tre gange. Det endte med en 4-1-sejr til Næsby. 

Vanløse-cheftræner Jeppe Brun Svensson siger til klubbens Facebook-side, at mandskabet ikke var gode nok i defensiven, og han mener, at nederlaget var for stort i forhold til kampens forløb.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Vanløse-chef: Nederlaget blev misvisende stort
Foto: Vanløse IF

- Et nederlag der blev misvisende stort efter en kamp, hvor vi ikke fik slået mønt af vores gode perioder og store chancer, og i dag (lørdag, red.) ganske enkelt ikke var dygtige nok defensivt. Vi løste ikke vores defensive opgaver godt nok, og selvom to af målene falder i kampens døende minutter, skal vi aldrig indkassere fire mål i sådan en kamp. 

- Trods en drømmestart med tidlig scoring og muligheder for flere scoringer var vi klichéagtigt nok ikke skarpe nok i begge felter. Det må vi arbejde stenhårdt på at få rettet op på den kommende uge, så vi kan komme tilbage på sejrskurs næste lørdag, siger Jeppe Brun Svensson og tilføjer, at det mest positive var, at der var debut til Gustav Nøhr, der normalt huserer på klubbens U17-hold.

Vanløse indtager syvendepladsen, mens det fynske mandskab er nummer fire i 3. division.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0