2023-01-31 12:46:01

Martin Albrechtsen er færdig i serieklub: Vil åbne pizzarestaurant

Den tidligere Superliga-spiller Martin Albrechtsen siger til bold.dk, at han har valgt at stoppe i Danmarksserie-klubben VB 1968. Nu kaster han sig ind i restaurationsbranchen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

42-årige Martin Albrechtsen har det seneste stykke tid tørnet ud for VB 1968 (Værebro Boldklub) i de danske serierækker. Det er dog slut nu.

Den tidligere Superliga-spiller har nemlig valgt at forlade Danmarksserie-klubben, siger han til bold.dk, da klubben begyndte at kigge andre veje. 

- I slutningen af efterårssæsonen satsede klubben på de nogle andre og yngre spillere, så det lå lidt i kortene, at vi ville gå hver til sit. Jeg havde det måske heller ikke så sjovt ved at finde tid til at træne og spille kampe i weekenden. Det var meget naturligt at sige, at det var det, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

Albrechtsen har i stedet for valgt at kaste sig over nogle nye projekter. 

- Jeg skal åbne en restaurant og en padelhal. Jeg har lagt penge i, at der skal bygges en ny hal, så det kommer også til at tage en del tid over foråret.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Martin Albrechtsen er færdig i serieklub: Vil åbne pizzarestaurant
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Satser stort på padelcenter
Den erfarne forsvarer siger, at han vil starte med at åbne én restaurant i København om nogle måneder med håbet om flere, hvis det går godt. Padelhallen er ved at blive bygget i Køge.

- Man skal finde ud af, hvilket ben man skal stå på efter karrieren. I fire-fem år har jeg været personlig træner, og det er jeg stadigvæk. Nu vil jeg prøve at kaste mig over nogle nye ting. 

- Vi er ved at åbne et pizzasted, men det store sats er padel-projektet, hvor jeg har smidt mange penge i det, og jeg kommer også til at smide meget tid efter det. Det ser jeg frem til, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Albrechtsen har spillet 304 Superliga-kampe, mens forsvareren også er noteret for 55 Premier League-opgør. 

Du kan se forsvareren score for Brøndby i videoen øverst i artiklen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0