2022-09-28 11:35:01

Martin Albrechtsen med klar tale: Katastrofal start

VB 1968 har blot fået fire point i ni kampe i DS, og det har ikke været godt nok, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. Han kalder det en katastrofe.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

HER

3 - 5

VB

André Riel, Kim Aabech, Stephan Andersen, Adnan Mohammad og Martin Albrechtsen. 

De fem spillere har tilsammen spillet over 800 Superliga-kampe, og Albrechtsen og Andersen har endda spillet i store ligaer som La Liga, Premier League og Ligue 1 og været en del af det danske landshold.

Det kører dog ikke på skinner for de tidligere Superliga-spillere og mandskabet VB 1968 (Værebro Boldklub) i øjeblikket. Mandskabet er nemlig sidst i Danmarksserien Pulje 2 med blot fire point efter ni kampe. 

Det har været alt andet end tilfredsstillende, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

- Pointmæssigt har vi fået en katastrofal start. Vi startede rigtig godt i første kamp med at vinde, og så tænkte vi, at det var fint nok, og så ved jeg ikke, om det har været en sovepude i de resterende kampe. Jeg ved ikke, hvad problemet er. Vi spiller meget godt i kampene, og vi taber sjældent med mere end ét mål. Vi kreerer ikke særligt mange chancer, og i løbet af en kamp kommer det altid nogle blundere hist og pist, så der bliver scoret. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Martin Albrechtsen med klar tale: Katastrofal start
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Vi er oppe i et niveau, hvor man bliver straffet lidt hårdere end i Sjællandsserien, og alle kampe er svære i forhold til i Sjællandsserien, hvor der måske var tre-fire kampe, der var svære mod topholdene, og så var de resterende kamp lidt lettere. 

- Her i Danmarksserien er alle kampe svære, selv de kampe, som vi burde vinde. Vi havde en kamp mod KFUM, hvor jeg tænkte, at vi ville vinde. Også mod Skjold, hvor vi kom foran 1-0, og der tænkte jeg, at vi ville køre den hjem. Alligevel mistede vi det til sidst. Det er lidt op ad bakke p.t. med hensyn til point, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har sejlet

Den 42-årige forsvarsspiller mener, at Danmarksserie-mandskabet har lavet for mange elementære fejl. Albrechtsen har dog ikke opgivet håbet. 

- Vi føler alle sammen, at sejren ligger lige om hjørnet. Mod Slagelse var det den bedste kamp, som vi har spillet i sæsonen. De scorede på et hjørnespark, og så var der en af de der blundere, hvor vi sejlede fuldstændig. 

- Udover det pressede vi dem i bund og spillede dem ud af banen, men vi kom ikke frem til de helt åbne chancer, og det, synes jeg, er problemet. Vi er fine nok på bolden, men der skal mere til. Vi møder nogle hold, der står godt på banen og forsvare sig godt. 

Den tidligere Premier League-spiller mener, at han godt kan følge med i Danmarksserien på trods af de 42 år. Selvom det går dårligt for holdet, så mener Albrechtsen ikke, at der er behov for forstærkninger. 

- På papiret har vi jo et hold med mange prominente navne, men det nytter ikke noget, at vi har nogle kampe, hvor vi ser lidt matte ud. Der er ikke den tænding, som skal være, og så nytter det ikke noget, at man har spillet på højt niveau, hvis man ikke har viljen. Jeg synes, at vi i nogle kampe ikke er der rent mentalt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes ikke, at vi skal have andre navne eller flere spillere ind. Der er jo mange, der ikke bliver udtaget til kampene, fordi vi er så mange, så vi skal ikke have flere. Vi skal bare sørge for at være klar og til stede i kampene, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

Værebro skal duellere mod Herlev lørdag 1. oktober i Herlev. Albrechtsen og co. vandt den første kamp i sæsonen over netop Herlev IF i det omvendte opgør.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

HER

3 - 5

VB

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0