2023-03-29 18:10:11

Ombejlet Vejle-profil: Har større drømme end Superligaen

Vejle-offensivspilleren Arbnor Mucolli, der har kontraktudløb til sommer, fortæller til bold.dk, at der er interesse for hans underskrift, og at han har store drømme for fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 23. runde

FT

VB

1 - 2

SØN

Arbnor Mucolli var en af Vejles største profiler i 3F Superligaen i sidste sæson, og selv om der var rygter om et skifte væk i sommer, blev offensivspilleren i klubben.

Om få måneder har dansk-albanske Mucolli kontraktudløb med NordicBet-liga klubben, og han kan derfor allerede skrive under på en kontrakt med en ny klub.

Vejle-spilleren ved dog ikke, hvad der skal ske endnu.

- Det ved jeg faktisk ikke, men det bliver rigtig, rigtig spændende at se, hvad fremtiden bringer. Det er en spændende tid, synes jeg, siger Arbnor Mucolli til bold.dk.

Selv om det lugter af et skifte væk fra Vejle, der er godt på vej i forhold til at vende tilbage til Superligaen, vil Mucolli ikke udelukke, at han bliver i klubben.

- Jeg har altid sagt, at jeg ikke vil lukke nogen døre, og lige nu holder jeg dørene åbne for det meste. Jeg må se, hvad der kommer henad vejen, og så må jeg tage den derfra. Jeg udelukker intet, siger Vejle-spilleren til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Ombejlet Vejle-profil: Har større drømme end Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Er I i dialog om en ny kontrakt?

- Nej, lige nu er der ingen dialog, siger Mucolli.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Større drømme end Superligaen

23-årige Arbnor Mucolli har gjort sig en del tanker om, hvor han gerne vil hen, og han udelukker på ingen måde et skifte til udlandet.

- Jeg må indrømme, at det, der motiverer og drager mig, er at blive den bedst mulige udgave af mig selv og prøve mig af på det bedst mulige niveau, hvor end det nu bliver. Det kommer selvfølgelig an på de muligheder, som man har.

- Det motiverer mig at se, hvad jeg kan komme til at opnå. Jeg er i en alder, hvor jeg føler, at der skal til at ske noget.

- Jeg må indrømme, at jeg selvfølgelig har større drømme end Superligaen, men det handler også om at kigge på de muligheder, man har, når det kommer til stykket, siger Arbnor Mucolli til bold.dk.

Har du indtil videre fået nogen tilbud?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Uha, det kan jeg ikke sige noget om lige nu, men der er i hvert fald interesse, og så må vi se, hvad der kommer til at ske.

Snakker du så meget med din agent for tiden?

- Ja, vi har nogle møder, hvor vi prøver at finde ud af, hvad den bedste løsning er for alle parter, siger Mucolli til bold.dk.

Så sig selv som Superliga-spiller

I sommer var AGF en klub, der blev sat i forbindelse med den 23-årige Vejle-spiller.

bold.dk spurgte derfor Mucolli, om han var skuffet, over at det ikke blev til et skifte væk.

- Jeg ved sku ikke, om jeg var skuffet. Jeg er typen, der fokuserer på, hvor jeg er. Det er nogle ting, som man ikke selv kan kontrollere, så jeg bruger ikke tid på, hvad jeg ikke kan kontrollere. 

- Man bliver skør i den her verden, hvis man fokuserer på meget på de ting, som man ikke selv kan kontrollere.

Man kan jo godt forstå, hvis du hellere ville spille Superligaen end 1.division

- Som jeg tidligere sagde, så vil jeg gerne vise mig frem på det højest mulige niveau, og jeg så mig selvfølgelig som Superliga-spiller, og jeg har også allerede bevist mig selv i Superligaen, siger Mucolli til bold.dk.

Arbnor Mucolli har scoret 21 mål og lavet 22 assists i 150 kampe for Vejles førstehold.

Offensivspilleren står også noteret for tre landskampe for det albanske landshold.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 23. runde

FT

VB

1 - 2

SØN

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce