2022-10-05 15:08:29

Vejle Boldklub har ny analytiker på plads

Vejle Boldklub har onsdag meddelt, at de har ansat Tomislav Brezovic som ny analytiker til staben, da han afløser Goran Patrcevic, som stoppede inden sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

VB

1 - 0

FCH

I sommer valgte Goran Patrcevic og Vejle Boldklub at ophæve samarbejdet, da den nu tidligere analytiker var nødt til at tage hjem til Kroatien grundet personlige årsager.

Nu har NordicBet Liga-mandskabet dog fået en afløser på plads, da 30-årige Tomislav Brezovic onsdag er blevet præsenteret som ny analytiker i Nørreskoven.

- Ivan har hentet gode referencer fra Kroatien om Tomislav, som også er blevet anbefalet af vores netværk, og han passer godt ind i vores sportslige set-up.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Vejle Boldklub har ny analytiker på plads
Foto: Vejle Boldklub

- Trods sin unge alder er Tomislav kommet til Vejle med meget erfaring både fra træningsbanen og fra trænerkontoret i arbejde med video, data og andre præstationsmæssige parametre.

- Det er min og Ivans vurdering, at Tomislav med sin faglige profil og kyndige tilgang vil løfte de dele af førsteholdets forberedelser, som angår analyse af video og data, udtaler sportschef Marius Adrian Nicolae til klubbens hjemmeside.

Vejle Boldklub og Tomislav Brezovic har papir på hinanden frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

VB

1 - 0

FCH

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0