2022-08-10 07:05:01

Viborg-boss: ECL-gruppespil giver os 20 mio.

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, fortæller, at klubben cirka får 20 millioner kroner, hvis de formår at kvalificere sig til Conference League-gruppespillet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke kun en kæmpe kamp, der venter forude for Viborg. 

Der er også en kæmpe pose penge på spil, når det jyske mandskab senere på måneden skal i aktion mod West Ham i Conference League-kvalifikationen. 

Den samlede vinder af den duel kan nemlig sikre sig en plads i Conference League-gruppespillet, hvilket kommer til at give en stor kapitalindsprøjtning. 

Det fortæller Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, til Ekstra Bladet

- Jeg mener, at det giver os i starten af 20 millioner kroner, som er garanteret.

- Der er ikke ret mange, der vil give os store procenter over to kampe for at gå videre mod dem. Det er nogle kampe, hvor vi skal ramme den lige i røven, og de andre skal helst ikke have deres bedste dag på kontoret, men det er det, der er spændende ved fodbold. Alt er muligt, fortæller Jesper Fredberg til Ekstra Bladet. 

Viborg spillede sig tirsdag aften videre til Conference League-playoff, da de i tredje kvalifikationsrunde slog færøske B36 Torshavn. 

Viborg skal dog først spille sig forbi West Ham, hvis de 20 millioner skal sikres. De to hold mødes den 18. og 25. august i henholdsvis London og Viborg. 

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0