2022-08-19 15:00:02

Viborg sender stor ros til fansene: Det er et eventyr

Viborg-træner Jacob Friis og anfører Jeppe Grønning roser klubbens fans for den massive opbakning i torsdagens kamp mod West Ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk i London. 

- Kom så Viborg - nu skal vi sejre! 

600 til 700 Viborg-fans var torsdag draget til London for at støtte klubben i den svære udebanekamp mod West Ham i Conference League-playoff. 

Slagsangene fra udebaneafsnittet var hele tiden til at høre lige fra spillerne kom ud til opvarmning, og til de forlod banen med et 1-3-nederlag i bagagen trods en solid præstation.

På pressemødet efter kampen sendte Viborg-træneren Jacob Friis en stor tak til fansene, som ellers havde haft rigeligt med udfordringer i forhold til at komme til London.

- Det er 22 år siden, at klubben har været i Europa, så mange af fansene har sultet efter det. Vi er virkelig stolte og glade for, at de havde lyst til at tage turen herover. Nogle af dem er studerende og har brugt alle deres penge på at komme hertil. 

- Flere måtte desuden flyve via. Mallorca og Hamborg for at komme herover, fordi deres fly blev aflyst. Jeg håber, at vi gav dem noget tilbage. Jeg synes i hvert fald, at vi gjorde det godt, sagde han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anfører Jeppe Grønning havde også lyst til at knytte en kommentar til den energi, der summer omkring holdet og fansene for tiden.

- Det hele er et eventyr i klubben lige nu. Vi rykkede op, sikrede muligheden for at kæmpe om Europa, og vores fans er med os hele vejen. 

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve det i min karriere. Jeg er stolt over klubben, holdet og særligt fansene, sagde han.

Viborg spiller returkamp mod West Ham torsdag den 25. august på Energi Viborg Arena.

 

 

 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0