2022-10-05 12:00:01

Nikolaj Hansen sikrede islandsk titel efter drama: Megastort

Nikolaj Hansen blev den store helt for islandske Vikingur Reykjavik, da han scorede to mål og sikrede holdet den islandske pokaltitel. Han siger til bold.dk, at triumfen betyder meget for klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der udspillede sig et kæmpe drama, da Vikingur Reykjavik og FH Hafnarfjordur dystede mod hinanden i den islandske pokalfinale i weekenden. 

Her havde danske angriber Nikolaj Hansen en stor hovedrolle, da den danske målmager nettede efter 88 minutter til 2-1. 

Det var dog ikke med til at lukke kampen, da FH Hafnarfjordur kom på 2-2 i overtiden efter en mindre god aktion af Vikingur Reykjavik-keeperen.

I den forlængede spilletid gjorde 29-årige Hansen det helt onde ved FH Hafnarfjordur, da han nettede til 3-2 for Vikingur Reykjavik, der endte med at blive slutresultatet. 

Nikolaj Hansen siger til bold.dk, at han glæder sig over den store hovedrolle i finalen, og målene er en stor forløsning for ham. 

- Det er tredje gang i streg, at vi vinder den, da turneringen blev aflyst et år grundet corona. Det var en fin kamp for tilskuerne, for da vi scorede, kom udligningen lige efter, og så var det min comeback-kamp efter at have været skadet i to måneders tid. Det er bare sjovt at score, og det var en meget intens kamp, siger Nikolaj Hansen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Pokal -Nikolaj Hansen sikrede islandsk titel efter drama: Megastort
Foto:

Hvordan var det at have en hovedrolle i pokalfinalen?

- Det er selvfølgelig altid dejligt at score i det 88. minut, og der tænkte jeg, at den var hjemme. De havde ikke rigtig skabt chancer, og vi havde heller ikke. Så fik de et meget heldigt mål, hvor vores målmand tabte bolden. Så skulle vi i ekstratid, og så var det meget dejligt, at jeg fik lavet et hovedstødsmål til 3-2 efter 30 sekunder af den forlængede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sindssyg lang rejse

Pokalsejren betyder rigtig meget for den islandske klub, fastslår Hansen. Med sejren skal mandskabet nemlig spille europæisk fodbold i næste sæson.

- Det er megastort. Generelt for klubben har det været en sindssyg lang rejse i de seneste fire års tid, hvor vi har fået ny træner. Tingene er blevet mere professionelt, og der er kommet en forventning om, at der skal titler hjem. 

- Det er vigtigt for klubberne, fordi det giver en Europa-plads, og det giver lidt ro i ligaen med fem kampe igen. Det er kun top to, der giver Europa. Nu kan vi slappe af, selvom vi selvfølgelig går efter mesterskabet, siger Nikolaj Hansen til bold.dk. 

Lige nu indtager Vikingur Reykjavik en tredjeplads med 43 point efter 22 kampe. Hansen og co. har fem kampe igen, men holdet har hele 11 point op til Breidablik. Breidablik har dog spillet en kamp mere. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0