2023-05-25 15:45:00

Bjarke Jacobsen har stor succes i Tyskland: Sindssygt spændende

Bjarke Jacobsen nyder tilværelsen i den tyske 3. Liga-klub SV Wehen Wiesbaden, hvor klubben kæmper om oprykning. Danskeren fortæller til bold.dk, at han ikke kunne ønske sig mere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. Liga - 38. runde

FT

WEH

1 - 0

HAL

Den tidligere Superliga-spiller Bjarke Jacobsen er blevet en stor profil for det tyske 3. Liga-hold SV Wehen Wiesbaden. 

Danskeren spiller fast, og lige nu er klubben en del af en nervepirrende oprykningskamp til 2. Bundesliga. 

29-årige Jacobsen står noteret for hele 31 kampe med et mål og fem oplæg for tyskerne i denne sæson af 3. division, og han siger til bold.dk, at den store succes for både klubben og personligt får et stort smil på læben.

- Det går egentlig meget godt, og vi har haft rigeligt med sportslig succes i denne sæson, så det ser fornuftigt ud. Jeg har fået en masse spilletid, og jeg føler, at jeg har gjort det udmærket, så det er alt, hvad jeg havde håbet på, siger Bjarke Jacobsen til bold.dk. 

Lige nu indtager SV Wehen Wiesbaden en fjerdeplads i 3. Liga, men klubben er a point med VfL Osnabrück på tredjepladsen. De to bedste hold rykker op, men nummer tre ryger i playoff, og der resterer kun en spillerunde.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. Liga -Bjarke Jacobsen har stor succes i Tyskland: Sindssygt spændende
Foto: SV Wehen Wiesbaden

SV Elversberg fører 3. Liga med fire point ned til SV Wehen Wiesbaden.

- Det er sindssygt spændende. Der er en masse på spil for alle i og omkring klubben. Det betyder sindssygt meget. Uanset hvor man spiller henne i verden, kan man opnå noget, der er kæmpe stort, er det sindssygt spændende, siger danskeren og tilføjer om betydningen af en eventuel oprykning. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan bare mærke den passion, som der er for de ansatte, fans og byen og alle dem, der har en smule med fodboldklubben at gøre. Det betyder virkelig meget. 

Indianerfodbold
Midtbanespilleren har været en del af den tyske klub siden sommeren 2021, og han fortæller, at han har lagt lag på sit spil siden ankomsten fra dansk fodbold. 

 - Hvis man skal sammenligne med fodbolden i Danmark, så er der måske lidt mere og frem og tilbage her.

- Der bliver ikke tænkt lige så meget og holdt så meget igen. Det er lidt mere indianerfodbold på godt gammelt dansk. Det har jeg forsøgt at indordne mig efter og har udviklet mig som spiller. 

I efteråret forlængede danskeren sin kontrakt med den tyske klub til sommeren 2025, og planen er også, at han skal blive i Tyskland i en del år endnu. 

- Jeg forlængede, fordi jeg har det godt. Min rolle og position i klubben tiltaler mig, så det var for at få ro på. Jeg føler mig godt tilpas, og jeg vil ikke have noget imod at blive her længere. 

Overvejer du at tage hjem på et tidspunkt?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke rigtig nogen langsigtet plan, så jeg ved det ikke. Jeg har det super godt nu, men fodboldverdenen kan ændre sig fra den ene uge til den anden. 

- Tanken om at vende hjem er muligvis noget, som kunne friste i fremtiden. Jeg kan ikke sige, om det kommer til at ske, men jeg er ikke afvisende, siger Bjarke Jacobsen til bold.dk. 

I Superligaen står danskeren noteret for 117 kampe, og SV Wehen Wiesbaden skal møde Hallescher FC, der er nummer 15 på hjemmebane. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. Liga - 38. runde

FT

WEH

1 - 0

HAL

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce