2022-05-30 18:17:01

10-0-sejr i 3. division: Ambulance blev tilkaldt

Karlslunde tævede Herlev med 10-0 i 3. division. Sejren blev dog ødelagt af en grim skade til Julius Lip, hvor en ambulance kom, siger Jesper Myhrmann til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var både målbonanza og drama til allersidst i opgøret mellem Karlslunde IF og Herlev i 3. division.

Karlslunde IF endte nemlig med at vinde med de absurde cifre 10-0 over Herlev, men en episode efter 88 minutter stjal billedet. 

Her kom Karlslunde-angriberen Julius Lip nemlig galt afsted, og det betød, at en ambulance måtte tilkaldes, da den var helt gal med benet.

Karlslunde-assistent Jesper Myhrmann siger til bold.dk, at selvom holdet vandt 10-0, var det ikke en speciel sjov sejr grundet det store uheld til sidst i kampen. 

- Det var surrealistisk og sådan en underlig fornemmelse også ude på bænken, fordi vi skiftede også nogle spillere ud undervejs. Stemningen efter kampen var ekstremt trykket, og det er fordi, kampen blev nærmest ikke spillet færdig. De sidste to minutter af kampen gik på, at vi ventede på en ambulance, fordi vi havde en spiller, der havde brækket benet. 

- Så valgte dommeren at fløjte af på det tidspunkt, da han lå på banen. Da der var spillet 88 minutter, gik spillerne til dommeren, og der kom en tilskuer ind, der var læge og snakkede med spilleren. 

- Vores fysioterapeut var der, og trænerne blev enige om, at vi lige så godt kunne fløjte kampen af. Det gjorde dommeren så, fordi han lå i længere tid end to minutter, og så fløjtede han af uden at lægge unødvendig tid til, og det havde nok heller ikke været nødvendigt ved stillingen 9- eller 10-0. Så skulle han nok bare have fløjtet af efter 90 minutter. 

- Derfor havde vi en spiller, der havde brækket benet, og det lagde en gigantisk dæmper på kampen. Man kunne have forventet, at spillerne havde været der lidt længere, men det var ikke en særlig god oplevelse at vinde 10-0. Så det var meget spøjst, siger Jesper Myhrmann til bold.dk.

Kan du beskrive, hvad der skete i situationen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var stikning, som han løb efter, og så tog han en berøring, hvor målmanden kom ud og kastede sig ned i den, uden at det var hasarderet eller noget. Så ramlede de sammen, så det var rent utur. 

- Det er en af de risici ved at spille fodbold, da det er en kontaktsport, og han blev bare ramt ekstremt uheldigt. Det så hverken ondsindet ud eller andet, men han skulle lige lave den sidste aktion og spille den indover til ham, der scorede til 10-0.

Målene røg ind på samlebånd i anden halvleg

Assistenten siger, at kampen egentlig startede lige ud, men Karlslunde kom foran 2-0 i første halvleg. Herlev overtog derefter, og Karlslunde-målmanden leverede nogle flotte redninger. 

Da anden halvleg blev fløjtet op, gik det dog helt galt for Herlev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I anden halvleg nåede jeg ikke sætte mig ned på trænerbænken, før vi havde scoret det første mål. Vi lavede tre mål på fire minutter fra minut 46-49. Det var helt åndssvagt så hurtigt, det gik. Vi scorede næsten på tre følgende angreb, hvor vi fik fat i bolden, og så spillede vi og kom til en afslutning, og den blev bare lagt ind. 

- Så var kampen fuldstændig færdig, og så var resten af kampen fuldstændig ligegyldig. Grundlæggende handler det om, at vi havde noget at spille for, og Herlev havde ikke noget at spille for.

Men hvad tænker du om, at kampen blev hele 10-0?

- Ja, de fik et rødt kort undervejs, så der var endnu mere plads på banen. Så gik de i opløsning. Det var nemt at spille angrebsspil. Vi har også et par andre muligheder, og deres keeper tog et par stykker udover dem, der gik ind. 

- Det var deres tredjemålmand, så vidt jeg er informeret. Så det er langt ude på det parameter. Så han står måske normalt i Serie 2, og det er uden at forklejne hans indsats ellers. Det er et andet niveau, som han kommer fra. 

Fokus på målscore

Der resterer to runder af 3. division, og Karlslunde har lige nu to point op til Vanløse på den rigtige side af stregen. Karlslunde havde inden kampen omtalt, at målscoreren kan blive afgørende, og derfor blev holdet ved med at trykke på trods klasseforskellen.

- Vi synes selv, at vi har haft lidt utur de seneste par kampe, hvor vi ikke rigtig fik scoret på de chancer, som vi lavede. Især den kamp mod Roskilde KFUM var ærgerlig, fordi jeg synes, at vi fik spillet os til nogle okay muligheder. Så er det meget rart at bevise, at vi godt kan lave mål. Vi snakkede inden kampen om, at målene kan blive vigtige, så 1-0 ville være fint, men 3-0 ville være bedre. 

- Det er også en del af historien for, at vi bare spillede videre, fordi målscoreren kan blive vigtig for os. Vi stoppede heller ikke med at spille, da vi kom foran 5-0. Vi ville gerne score næste mål, så det er også en del af historien bag sådan et absurd resultat. 

- Nogle gange kan man godt se, at hvis der står 5-0 efter 55 minutter, så trækker man lidt i håndbremsen og spiller bolden rundt og venter på, at der bliver fløjtet af. Her fortsatte vi til kampens slutning, siger Jesper Myhrmann til bold.dk. 

Karlslunde IF møder i næste runde Slagelse, mens Myhrmann og co. skal duellere mod Young Boys FD i den sidste spillerunde. 

I 10-0-opgøret stod uheldige Julius Lip for tre mål, mens Emil Welcher og Lirim Saidi nettede to gange. Derudover blev Marcus Alexander Winberg, Mathias Gonzalez og Nicklas Bengtson noteret for en scoring hver.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0