Danmark -2. div.-klubber kan give korte forlængelser
2020-06-15 13:38:09
Foto: Getty Images

2. div.-klubber kan give korte forlængelser

Divisionsforeningen og Spillerforeningen har indgået en aftale, der muliggør korte kontraktforlængelser i 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligesom i 3F Superligaen og i 1. division får spillere med kontraktudløb i 2. division nu også mulighed for at forlænge sine aftaler.

Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at man er blevet enig med Spillerforeningen om en fleksibel aftale, der muliggør korte kontraktforlængelser til sæsonafslutningen i 2. division.

- Alle kontraktspillere får mulighed for at spille sæsonen færdig på uændrede vilkår. Grundet den tidligere afslutning i 2. Division har spillerne her mulighed for at aftale forlængelse frem til 15. eller 31. juli.

- Muligheden for alene at forlænge frem til 15. juli er betinget af, at det ikke påvirker lejemål relateret til 3F Superliga og NordicBet Liga, skriver Divisionsforeningen i pressemeddelelsen.

Enkelte særlige tilfælde skal håndteres enkeltvis i klubberne, oplyses det.

- Vi er rigtig glade for, at det i samarbejde med Spillerforeningen er lykkedes at få klarhed for 2. division, så alle klubber og kontraktspillere i Herre-DM kan gøre deres sæson færdig sammen, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Spillerforeningens Michael Sahl tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På samme måde som det lykkedes at få en aftale på plads for 3F Superliga og NordicBet Liga er vi nu kommet til enighed med Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening, således alle spillere i 2. Division med udløb 30. juni får muligheden for at spille sæsonen til ende. 

- Vi er selvsagt rigtig glade for denne aftale, som sikrer spillerne i 2. Division muligheden for at færdiggøre sæsonen på uændrede ansættelsesvilkår.

2. division gik i gang igen i den netop overståede weekend.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0