2022-05-16 10:15:02

2. div-overblik: Næstved millimeter fra 1. div.

Topholdet Næstved var nede med 0-2 mod B.93, men vandt 3-2 i 2. division. Dermed er Næstved 14 point foran Hillerød på tredjepladsen med fem runder igen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var gang i flere dramatiske opgør, da den seneste runde af 2. division udspillede sig. 

bold.dk giver herunder et overblik over Danmarks tredjebedste række.

Næstved havde for alvor ryggen mod muren, da B.93 kom på besøg. Lige efter pausen bragte Andreas Pyndt nemlig B.93 på 2-0, og en stor overraskelse lurede. 

Peter Bonde tropper ville det dog anderledes. Først kom Julius Madsen og Mads Johan Freitag nemlig på måltavlen til 2-2, men målfesten stoppede ikke for topholdet i 2. division. 

2. divisions farligste spiller Mileta Rajovic dukkede nemlig op og sendte kuglen i nettet i det 89. minut til 3-2 for Næstved. Det var Rajovics 18 sæsonmål for Næstved.

Med sejren har Næstved hele 14 point ned til Hillerød på tredjepladsen i 2. division med fem runder igen, og dermed er Peter Bondes tropper millimeter fra at kunne kalde sig NordicBet Liga-hold til næste sæson. 

Rækkens nummer to og tre Hillerød og Thisted mødte hinanden i topbraget i Hillerød, og her var det jyske mandskab stærkest, da det blev til en 2-0-sejr. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den farlige Thisted-duo Yao Dieudonne og Mikkel Agger stod for scoringerne. Dieudonne omsatte sikkert et straffespark efter 39 minutter. 

I anden halvleg leverede Agger et smukt mål, da han udplacerede Hillerød-målmand Thomas Gall til 2-0 efter 66 minutter. Med de to scoringer er Thisted-duoen op på hele 28 mål samlet. 

FA 2000 overraskede
I kvalifikationsspillet leverede FA 2000 en stor overraskelse, da bundholdet slog Kolding IF i Kolding med 3-2. Frederiksberg-klubben nåede at være foran både 1-0 og 2-1, men Hocine Derrar sendte for alvor Kolding til tælling med 3-2-scoringen efter 76 minutter, der blev kampens resultat. 

Med sejren kravler FA 2000 over stregen i 2. division, og det er på bekostning af Brabrand, der tabte med 0-1 i Aarhus Fremad. Dermed er Brabrand og Middelfart under stregen, selvom den fynske klub triumferede 1-0 i Skive.

Resultater fra den seneste runde: 
Kolding IF – FA 2000: 2-3
Hillerød – Thisted: 0-2
Aarhus Fremad – Brabrand: 1-0
Skive IK – Middelfart: 0-1
AB – HIK: 1-2
Næstved Boldklub – B.93: 3-2

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0