2013: Phiri sikrede Brøndbys overlevelse
2019-11-01 21:00:02
Foto: Getty Images

2013: Phiri sikrede Brøndbys overlevelse

bold.dk fejrer 1. november 20 års jubilæum med et tilbageblik på de mest populære artikler fra hvert års gang. Her følger gennemgangen af 2013.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I maj 2013 skrev Lebogang Phiri sig ind i historiebøgerne i Brøndby, da han med en overtidsscoring til 1-0 i en direkte duel om nedrykning mod AC Horsens sørgede for at holde Vestegnsklubben i det fineste danske selskab.

Alex Ferguson vandt i sin allersidste sæson i Manchester United det engelske mesterskab i en sæson, hvor nyindkøbet Robin van Persie blev Premier League-topscorer.

I Cristiano Ronaldo og Lionel Messi-rivaliseringen blev der skrevet et nyt kapitel, da portugiseren fire år uden hædren blev udpeget som vinder i 2013.

Brøndby stod for et par gode historier i 2013, hvor Christian Nørgaard rykkede til klubben efter en tid i HSV, mens nyheden om den tidligere Chelsea-forsvarer Khalid Boulahrouz også blev taget godt imod.

bold.dk's mest populære artikler i 2013:

'Officielt: Nørgaard til Brøndby'
Christian Nørgaard kom efter halvandet år i HSV tilbage til dansk fodbold, hvor Brøndby stod klar med en kontrakt. Læs artiklen her.

'Avis: Boulahrouz klar for Brøndby'
Efter mareridtssæsonen, der endte i maj 2013 skulle Brøndby ruste op, og det gjorde man med den klubløse hollænder Khalid Boulahrouz, som havde fortid i Chelsea. Læs artiklen her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

'Officielt: Alex Ferguson stopper i United'
Den legendariske Manchester United-træner Alex Ferguson indstillede karrieren som 71-årig i kølvandet på sit og klubbens mesterskab i 2013. Læs artiklen her.

'Barcelona blev tilbudt Cristiano Ronaldo'
Inden Cristiano Ronaldo skiftede til Manchester United, kunne Barcelona have takket ja til et tilbud om at aftage spilleren. Den spanske klub manglede dog penge til at gennemføre handlen. Læs artiklen her.

Bedrifter i 2013
SuperligaFC København
Superliga-topscorerAndreas Cornelius, 18 mål, FCK
La LigaBarcelona
Premier LeagueManchester United
Serie AJuventus
BundesligaBayern München
Champions LeagueBayern München
Ballon d'OrCristiano Ronaldo, Real Madrid

Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0