2023-03-31 11:11:24

28 mål i 17 kampe for FCM-talent: Hvorfor bruger de mig ikke i Superligaen?

Gustav Ørsøe Christensen har scoret 28 mål i blot 17 kampe for FC Midtjyllands U19-mandskab. Han har dog ikke været i spil for midtjydernes førstehold i 2023, og det er han ærgerlig over. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Det er ikke gået FC Midtjyllands vej i foråret, hvor de blandt andet har manglet skarpheden foran målet, og derfor må de i resten af sæsonen spille med i nedrykningsspillet.

Men hvis de kigger i egne rækker, er det i hvert fald muligt at finde en spiller med mål i støvlerne.

Og det er altså rigtig mange mål.

18-årige Gustav Ørsøe Christensen har nemlig været ustyrlig i U19-ligaen, hvor han har scoret hele 28 mål i blot 17 kampe for FC Midtjylland, og det er også kommet bag på kantspilleren.

- Ja, det er jo vanvittigt. Så man må jo sige, at det går godt i U19-ligaen. Min sæson har været sindssygt god, når man ser på statistikker og især mål. 

- Jeg er blevet bedre til at løbe de rigtige steder hen i feltet og opsøge målene. Generelt har sæsonen været sindssygt fed, da vi ligger på førstepladsen, og jeg er klart topscorer, så jeg kunne ikke ønske mig mere.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -28 mål i 17 kampe for FCM-talent: Hvorfor bruger de mig ikke i Superligaen?
Foto: Anders Jensen

- Men ja, det lyder jo ret voldsomt, siger Gustav Ørsøe Christensen med et grin til bold.dk.

Den midtjyske skammekrog

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gustav Ørsøe Christensen har prøvet kræfter med FC Midtjyllands førstehold tidligere, da han i denne sæson har fået debut i både pokalturneringen og Europa League.

Han har dog ikke været med efter årsskiftet, og det er stortalentet ærgerlig over.

- Beslutningen ligger jo hos klubben og træneren, det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg gør jo bare mit bedste hver dag på træningsbanen og til kamp, og jeg laver så mange mål som muligt. 

- Så er det jo op til klubben, om de vil bruge mig. Det er frustrerende. Jeg har det jo sådan og tænker: Hvorfor kommer jeg ikke med, når jeg har lavet 28 mål i 17 kampe? 

- Men det er der vel nogle grunde til, og det kan måske være fordi, at jeg skal noget andet til sommer. Men hvis de vil have en, som kan lave mål, så kan de jo bare tage mig op, så skal jeg nok gøre mit bedste i Superligaen.

Føler du, at du er røget i skammekrogen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er op til klubben, om de føler, om de kan bruge mig eller ej. Jeg laver mine mål og træner på fuld skrue og viser, at jeg i hvert fald er god nok.

Dermed er det slut til sommer, hvor det målfarlige stortalent tager videre i karrieren.

Han er dog glad for, at han i det mindste kan takke af med manér på U19-mandskabet.

- Min afslutning i FCM er både trist og fed, fordi jeg kan stadig slutte godt af med U19-holdet, hvor vi kan vinde guld, og jeg kan få en topscorertitel. 

- Det er så ikke blevet til noget førstehold efter jul, så det er trist på den måde. 

- Men jeg har fået min debut i pokalen og Europa League, så den kan jeg også sætte kryds ved, at der hvor jeg kom fra, fik jeg debut, siger Gustav Ørsøe Christensen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

25 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce