2022-05-23 10:25:02

3. div-overblik: Roskilde er tilbage i toppen

Frem tabte for første gang siden 12. marts, da Næsby vandt. Derudover vandt FC Roskilde, og dermed overtager Roskilde-klubben førstepladsen i 3. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er fire runder igen, og Frem har vist skræmmende god form det seneste stykke tid. Mandskabet måtte dog tage slukøret hjem fra Fyn, da Næsby var skarp til sidst. FC Roskilde viste derimod skarphed mod IF Lyseng.

bold.dk giver herunder et overblik over Danmarks fjerdebedste række.

FC Roskilde overtager førsteplads – vild Frem-stime brudt
Inden den seneste runde lå Frem nummer ét i 3. division, mens FC Roskilde på andenpladsen jagtede. De to mandskaber har dog igen byttet plads, da Frem måtte se sig besejret med 1-2 af Næsby efter en overtidsscoring. 

I de døende sekunder blev Frem-spillerne fanget lidt oppe på banen efter et målspark af Næsby. Derefter kunne Elias Lamnaouar sende bolden forbi Sebastian Sørensen til slutresultatet.

FC Roskilde sejrede derimod med 2-0 over IF Lyseng. 

Dermed fører FC Roskilde 3. division med et point ned til Frem med fire runder igen. Netop Frem og FC Roskilde brager sammen i det næste opgør, der spilles torsdag 26. maj. 

Vigtig Vanløse-sejr
I den anden ende af tabellen snuppede Vanløse en vigtig 3-0-sejr over Herlev, mens Karlslunde tabte dyrebare point med nederlaget til Roskilde KFUM. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed overtager Vanløse andenpladsen i kvalifikationsspillet og har et point ned til Karlslunde på tredjepladsen. Young Boys FD topper kvalifikationsspillet med et point ned til Vanløse. 

Der resterer fire runder, og Slagelse og Roskilde KFUM har henholdsvis seks og ni point op til Vanløse, så det er ved at være sidste udkald for begge mandskaber. 

Resultater fra den seneste runde af 3. division: 
Slagelse – Young Boys FD: 0-0
Dalum – VSK Aarhus: 2-0
IF Lyseng – FC Roskilde: 0-2
Roskilde KFUM – Karlslunde IF: 2-1
Næsby – Frem: 2-1
Vanløse – Herlev: 3-0

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0