3F Superliga -33-årige N'Doye: Jeg er bedre end nogensinde
2018-07-02 14:36:49
Foto: FC København

33-årige N'Doye: Jeg er bedre end nogensinde

Målsnittet er faldet i de seneste år, men 33-årige Dame N'Doye erklærer sig stærkere og bedre end nogensinde i karrieren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lokomotiv Moskva, Hull, Sunderland og Trabzonspor har været Dame N'Doyes vej fra og tilbage til FC København, og den 33-årige angriber erklærer sig trods et faldende målsnit bedre end nogensinde. 

- Hvert sted har lært mig noget nyt om spillet på banen og om livet udenfor. Alle steder har jeg scoret mål. Mange mål i de klubber, hvor jeg har fået lov at spille forreste angriber. Færre i de klubber, hvor jeg er blevet brugt på alternative positioner.

- Som min seneste sæson i Trabzonspor, hvor det kun blev til fem ligamål og fem assist, fordi jeg konsekvent blev brugt som kantspiller. Det er jeg ikke. Jeg er angriber. Forreste angriber. Det ved FCK, det ved Ståle.

- Derfor er jeg i dag vendt hjem til den klub og den træner der skabte mig, hvor min karriere tog fart, og som ligger mit hjerte nærmest. Jeg er 33 år. En pæn alder for en sportsmand. Men jeg er bedre og stærkere end nogensinde. Det glæder jeg mig til at bevise. 

N'Doye og FCK har lavet en etårig aftale.


Foto: FC København

33 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce