2021-05-23 09:00:02

34-årigt Lyngby-ikon: Skal rives fra banen

Lasse Fosgaard har stadig en stor lyst til fodbold, selvom han snart fylder 35 år, og nu ser han frem til en stor udfordring i 1. division med masser af pres på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lasse Fosgaard har forlænget sin kontrakt i Lyngby og ser dermed frem til sit 10. år som spiller for de kongeblå.

34-årige Fosgaard har for tredje sommer i træk lavet en etårig aftale, altså en kortsigtet løsning, og i år har det været lidt hårdere end normalt.

Fosgaard har siden sidste forlængelse fået en datter, og derfor har det fyldt lidt mere end normalt, at han gerne ville have fremtiden på plads.

- Det, tror jeg måske, har tynget lidt. Det er ikke, fordi jeg synes, det er gået ud over mit spil, men jeg har tænkt mere over det i hverdagen, end jeg nogensinde har gjort før, siger Lasse Fosgaard.

- Derfor er det også ekstra fedt, at jeg har kunnet få styr på det så hurtigt nu, så jeg ikke skal tænke over det mere.

- Det er ikke, fordi jeg ville stå på fuldstændig bar bund, hvis jeg ikke skulle fortsætte her. Jeg tror bare, at når man virkelig har lysten, ville det være svært.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -34-årigt Lyngby-ikon: Skal rives fra banen
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Der er nogle spillere, der elsker at stoppe selv, når de er på toppen. Jeg skal rives ud af den her bane, før jeg stopper.

Fansene er vanvittige
Fosgaards forlængelse blev præsenteret efter slutfløjt mod OB i den sidste hjemmekamp foran de kongeblås tilskuere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var fedt at overrække nyheden til fansene på den måde, synes Fosgaard.

- Det var megafedt. Det er ofte i modgang, man ser, hvilken type fans man har. Vores fans larmer jo næsten endnu mere, når det ikke går godt, for at vise, at de har vores ryg.

- Jeg tror ikke, at vi har haft det sværere på hjemmebane end her under corona, hvor vores fans ikke har været der, og det fortæller lidt om, hvor meget de betyder for os.

- Efter de kom tilbage, har de været helt vanvittige, og det var selvfølgelig fedt at kunne sige det til dem.

- Jeg føler også, at de altid har haft en kæmpe opbakning til mig, så jeg sætter megameget pris på dem, og forhåbentlig sætter de også pris på mig.

Stort pres i 1. division
Lyngby er rykket ned i 1. division og jagter i næste sæson en billet til en hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fosgaard er dog med på, at presset er stort i 1. division - måske endda større end i Superligaen for en klub som Lyngby.

- Når vi er i Superligaen, forventer alle jo, at vi rykker ned, så der ved jeg ikke, hvor stort presset er. 

- Nu i 1. division forventer alle formentlig, at vi bliver et hold, der kæmper om at rykke op, så det er lige før, at presset er større i 1. division end i Superligaen.

- Alle vil selvfølgelig gerne spille på den største scene, men 1. divisions niveau er blevet vanvittigt højt de sidste par år. Der er stort set kun fuldtidshold, så der venter os en stor opgave, der ikke bliver nem.

- Det kan man bare se på et hold som Esbjerg, som har haft det rigtig svært, så det er en kæmpe udfordring, som vi alle sammen glæder os til, siger Lasse Fosgaard.

Lasse Fosgaard kom til Lyngby fra Brønshøj i 2012, og han har siden spillet 265 kampe for klubben, hvor han har scoret 15 kasser og leveret 44 oplæg.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0