Danmark -AGF-talent: Viborg er interessant
2010-06-02 14:28:21
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

AGF-talent: Viborg er interessant

Jesper Fleckner var i sidste uge til prøvetræning hos Viborg. Et interessant ophold, og en interessant mulighed for den unge spiller, der ikke ved hvilke planer AGF har med ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Viborg benyttede deres kamppause i sidste uge til at spille en intern træningskamp. Her var flere spillere fra andre klubber med, blandt andre den unge AGF'er Jesper Fleckner, der primært har spillet på århusianernes hold i 2. division Vest.

- Det var et interessant ophold, hvor de fik set mig og hilst på mig, og så må vi se, hvad der sker til sommer. Vi har ikke snakket videre om mulighederne, siger Fleckner til bold.dk.

- Viborg er en interessant klub, og for mig er det vigtigt at kunne udfordre mig på et niveau, hvor jeg mener jeg kan være med. At spille 1. division i Viborg vil jeg rigtig gerne, hvis muligheden kommer.

Forsvarsspilleren Fleckner er ikke på kontrakt i AGF, og han ved ikke helt hvordan hans fremtid i klubben ser ud.

- Der har ikke rigtig været nogen udmeldinger, siden vi rykkede ned i 1. division. Inden nedrykningen var udmeldingen, at vi var nogle unge spillere, deriblandt mig, som skulle være en del af reserveholdstruppen, siger Fleckner.

19-årige Fleckner kom i 2007 til AGF fra Silkeborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

jesper@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0