2. Division -Aarhus F-profil: Oprykning er ikke et mål
2010-05-26 22:10:05
Foto:

Aarhus F-profil: Oprykning er ikke et mål

Aarhus Fremad slog lokalrivalerne AGF II med 4-1 blandt andet efter tre dødbolds-mål, men oprykning er forsat ikke et tema.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarhus Fremad har været forårets hold i 2. division Vest, og langsomt har århusianerne arbejdet sig ind på Hobro og Blokhus FC. Efter aftenens 4-1 sejr over AGF II er man nu kun ét point fra Hobro og playoff-pladsen om oprykning til 1. division.

- Det startede meget lige, men efter en halv time ryger deres målmand (Jesper Rask, red) ud for at bokse til bolden uden for feltet i en situation, hvor vi ellers havde scoret. Og derefter satte vi os tungt på spillet, og vores anfører scorede tre gange efter dødbolde, så det var helt perfekt, siger Peter Rask Jensen til bold.dk og tilføjer:

- Man kunne godt mærke det var et lokalopgør. Der blev gået lidt hårdere til den i tacklingerne, og begge lejre havde mange fans med, så det var en sjov kamp at spille.

Trods sin gode form har Aarhus Fremad hele tiden nægtet at snakke om playoff og mulig oprykning, og sådan er det forsat.

- Det er ikke et mål for os. Vi tager én kamp af gangen, og hvis det fører noget med sig, tager vi det med, siger Peter Rask Jensen, der i weekenden får besøg af Næsby, mens konkurrenterne Hobro skal en tur til Rask Jensens ex-klub Varde.

- Både mig og Lennart Kruse har spillet dernede, og vi har da snakket om, at vi skal sende et par kasser øl derned, hvis de skal snuppe et point, men det er selvfølgelig kun i sjov. Vi skal bare selv koncentrere os om at vinde den næste kamp, og så snubler de måske på et tidspunkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Næsby mangler Aarhus Fremad kampe mod Otterup og Svendborg.


Foto:

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0