2. Division -Ali: Ambitioner om mere end 2.division
2013-01-03 19:47:09
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Ali: Ambitioner om mere end 2.division

Det tidligere FC København-talent Mohammad Ali, har det glimrende i Avarta, men offensiv-spilleren lægger ikke skjul på, at ambitionerne rækker til mere end fodbold i 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mohammad Ali rykkede i foråret 2011 fra FC København til HB Køge. Opholdet hos svanerne blev dog ødelagt af skader for den nu 23-årige offensiv-spiller, der slutningen af efteråret 2011 rykkede tilbage til B.93, hvor han har fået en stor del af sin fodboldopdragelse.

I foråret 2012 stod der så Hvidovre på programmet, inden turen gik til Avarta og Espelunden. Her har Ali det ganske glimrende. Han er nu helt skadesfri, og han lægger ikke skjul på, at han trods et par skadesplagede sæsoner stadig har ambitioner som fodboldspiller.

- Mine ambitioner er til meget mere end 2. division. Det er målet at komme til at spille på et højere niveau, men dukker der ikke noget op, er der ikke noget at gøre ved det. Det må man tage med. Det har været en god tid i Avarta, og jeg regner med, at jeg fortsætter der, hvis der ikke kommer noget andet, siger Ali til bold.dk, inden han tilføjer:

- Jeg har snakket med nogle klubber, men der er ikke noget konkret endnu. Det er både klubber fra Danmark og udlandet.

Mohammad Ali var manden bag en ad de største overraskelser i 2. division Øst indtil videre i sæsonen, da han i efteråret sikrede Avarta en 1-0-sejr i Hvidovre.

- Det var dejligt at sænke min tidligere klub. Jeg har været heldig den seneste tid, hvor der ikke har været nogen skader, for dem har jeg haft en del af tidligere. Jeg var næsten syv måneder i HB Køge, og det var en svær tid at gå rundt kun og genoptræne. Det er aldrig sjovt.

Det er især en ledbåndsskade i knæet, der har voldt Ali problemer, men også andre småskader har generet spilleren, der for et lille år siden også viste sig frem for thailandske klubber.

houlind@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0