Danmark -Antonsen fuldender Thisted-truppen
2012-06-27 09:56:04
Foto: Thisted FC

Antonsen fuldender Thisted-truppen

Thisted FC har hentet Hobros Emil Antonsen ind på en toårig aftale. Dermed er truppen, der skal spille med om oprykning i den kommende sæson, på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er stadig halvanden måned til den nye sæson i 2. division starter, men i Thisted FC har man allerede truppen på plads. Angriberen Kasper Østervemb er hentet i Holstebro, mens Hobros Emil Antonsen netop har sat sin signatur på en toårig aftale.

- Vi blev nummer fire i 2. division Vest i denne sæson, og vi har en målsætning om at spille med om oprykning i næste sæson. Vi mistede en række erfarne spillere sidste sommer, og har siden satset på unge spillere, som nu har fået noget divisionserfaring, siger direktør Hans Egon Olsen til bold.dk.

- Vi har dog haft brug for forstærkning på midtbanen og i angrebet, og her passer Antonsen og Østervemb perfekt ind. Vi mener at de kan være med til at løfte os så meget, at vi kan være med i oprykningskampen.

- Udover de to nye, kommer Martin Nielsen tilbage efter en langvarig skade, ligesom Peter Bechmann er tilbage på fuld blus, så truppen er trimmet og klar til den nye sæson, siger direktøren.

Thisted har også haft gang i kuglepennen når det kommer til forlængelser, Jesper Overgaard, Kristoffer Strangholt og Mickey Berg Kristiansen har alle skrevet under på nye aftaler.

jesper@bold.dk


Foto: Thisted FC

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce