1. Division -Bomberne bliver forårets profiler
2010-03-22 13:37:26
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Bomberne bliver forårets profiler

Flere trænere i 1. division forudser, at bomberne Gilberto Macena og Anders Clausen bliver de største profiler i forårssæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To spillere ligger øverst på topscorerlisten i 1. division. Det drejer sig om AC Horsens lynhurtige brasilianer Gilberto Macena og Hvidovres rutinerede måltyv Anders Clausen. De fandt begge vej til netmaskerne ni gange i sæsonens første halvdel, og står det til trænerne i 1. division, så har vi langt fra set det sidste til de to.

bold.dk har haft fat i trænere eller assistenttrænere fra samtlige 16 klubber i 1. division og bedt dem udpege forårets profil i Danmarks næstbedste række.

Gilberto Macena har i den forbindelse fået fire stemmer, mens Anders Clausen har fået tre. To var der til ABs talentfulde Nicolai Jørgensen, mens Janus Drachmann, Kenneth Møller Pedersen, Emil Larsen, Kenan Hajdarevic, Kim Christensen, Brian Nielsen, Henrik Madsen og Andreas Augustsson har fået en enkelt stemme hver.

- Når man siger, at AC Horsens kommer til at score mange mål, så kan man samtidig forestille sig, at Gilberto Macena kommer til at score de fleste af dem. Han scorede ni mål i efteråret, det var måske ikke så mange som forventet, men han er en dygtig spiller og mit valgt, siger Viborg-træner Lars Søndergaard til bold.dk.

Gilberto har allerede været i aktion i foråret, men han kom ikke på scoringstavlen i 2-1-sejren over Lyngby.

houlind@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce