U17 Ligaen -Brøndby henter målmandstalent i Næstved
2014-01-31 09:08:56
Foto: Brøndby IF

Brøndby henter målmandstalent i Næstved

Det 16-årige målmandstalent Viktor Anker rykker med omgående virkning fra Næstved til Brøndby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidste uge kom det frem, at både Brøndby og FC København skulle bejle gevaldigt til Næstveds blot 16-årige keeper Viktor Anker. Fredag formiddag kan de blågule så melde ud, at de har sikret sig Anker på en treårig aftale.

- Viktor Anker er et rigtig stort målmandstalent, som vi gerne vil hjælpe med at videreudvikle. Vi tror på, at han går en meget spændende fremtid i møde, og i vores professionelle setup og under vores dygtige stab af trænere, får han de bedste muligheder for at udløse potentialet, siger sportschef Per Rud til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Vi har i forvejen nogle af landets største målmandstalenter, også i årgangene tæt på Viktor, men med vores ambitioner skal vi have hård konkurrence på alle pladser også på talentholdene.

- Viktors skifte er et godt eksempel på vores øgede talentsatsning og vores ambition om at samle landets allerbedste talenter her i Brøndby. Det er en vigtig del af talentstrategien, som vi er i fuld gang med at implementere i hele klubben, lyder det

195 centimeter høje Viktor Anker, der er en del af det danske U16-landshold, bliver i første omgang en del af U17-truppen i Brøndby.


Foto: Brøndby IF

31 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0