Toulon Tournament -Chile ydmygede Rusland i Toulon
2010-05-21 21:51:47
Foto:

Chile ydmygede Rusland i Toulon

Chiles U21-landshold slog her til aften Rusland med hele 5-0. Resultatet betyder, at Danmark og Chile er videre i Toulan-turneringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chiles U21-landshold spillede i dag mod Rusland i Toulan-turneringen, og det blev en kamp, russerne helst vil glemme hurtigst muligt. Rusland blev hæmmet af et tvivlsomt rødt kort allerede efter tre minutters spil. Vasin lavede en glidende tackling som sidste mand, og da Chiles angriber bed i græsset, hev dommeren det røde kort frem, selv om det godt kunne se ud som om, russeren også ramte bolden.

En mand i overtal satte Chile sig totalt på kampen, og der kom hul på bylden efter 36 minutter. Efter nogle hurtige kombinationer tog Rubio et skarpt træk og bankede bolden i nettet til 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Kort inde i anden halvleg sparkede Chile et frispark på stolpen, og da russerne ikke fik sparket bolden væk, kunne Pavez let vippe bolden ind til 2-0.

Efter 54 minutter udnyttede Chile den gavmilde plads til at rykke til baglinjen og sende bolden ind på kanten af det lille felt, hvor Medeo fik en tå på og scorede til 3-0.

Godt ti minutter senere legede de letbenede sydamerikanere sig igennem i højre side, og inde foran var Martinez sikkerheden selv.

Kort før tid lukkede Ubia kampen på et brag af et langskud. Kampen endte 5-0, og dermed er Chile og Danmark videre til næste runde i Toulon.


Foto:

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0