7. Division -Dansk klubeventyr er slut
2011-03-15 16:34:00
Foto:

Dansk klubeventyr er slut

Den gruppe danskere der købte engelske Croydon Athletic 1. december er løbet tør for penge. Derfor er den danske klubdrøm nu brast.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For godt et år siden skrev bold.dk at den engelske klub Chester var til salg for 8,50 kroner. Det fik en gruppe brugere til at gå sammen om at købe klubben, men i første omgang blev det ved drømmen.

Gruppen arbejdede dog intenst videre på at finde en klub, og 1. december kunne man så præsentere købet af 51 procent af aktierne i Croydon Athletic, der hører til i den syvendebedste engelske række.

Ambitionerne var store, men pengepungen har vist sig ikke at være stor nok til at modsvare ambitionerne. Derfor må bestyrelsen for Fodboldselskabet A/S nu erkende, at nøglen må drejes om.

- Vi har indsendt en anmodning om betalingsstandsning til Skifteretten. Vi må erkende at der er en lang række ting som ikke er gået vores vej, og derfor må vi nu kaste håndklædet i ringen, siger formand Palle Rasmussen til bold.dk.

- Vi har de seneste ti dage kæmpet med næb og klør for at finde penge til at betale sidste rate til den tidligere ejer, men det er ikke lykkedes, grundet en række omstændigheder. Derfor må vi lade de 51 procent, vi købte, gå tilbage til sælger

Rasmussen selv har lagt mange timer og mange penge i projektet, og skuffelsen er da også stor hos bagmanden.

- Jeg er skuffet og jeg er ked af det. Ked af det fordi projektet ikke lykkedes, og ked af det fordi folk har tabt penge. Vi har virkelig arbejdet for det her, men der er bare en lang række ting som er gået imod os, siger Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de ting, der er gået galt, er et budget som ikke har vist sig at holde. Derfor skulle det danske selskab skyde penge ind konstant for at holde driften kørende, og det har ikke været muligt, da en emission ikke har været mulig at gennemføre på nuværende tidspunkt.

jesper@bold.dk


Foto:

75 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce