Toulon Tournament -Drømmekasse ikke nok for U21-drenge
2010-05-23 21:42:21
Foto: SønderjyskE

Drømmekasse ikke nok for U21-drenge

Det danske U21-landshold var foran i under et minut, da de med 1-1 mod Chile blev forvist til andenpladsen i gruppe B ved turneringen i Toulon.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Toulon Tournament - 3. runde

FT

DK2

1 - 1

C20

49'
1 0
Mål
50'
1 1
Mål

Det danske U21-landsholds udflugt til den årlige træningsturnering i Toulon har været en stor succés med to sejre i de to første kampe. Alligevel må danskerne tage til takke med andenpladsen i det indledende puljespil.

For at snuppe førstepladsen var en sejr mod turneringens forsvarende mestre fra Chile påkrævet, men U21-landstræner Keld Bordinggard prioriterede at give reserverne spilletid frem for at gå benhårdt efter førstepladsen.

Bordinggaards sats så umiddelbart ud til at kunne forenes med sejr i en kort periode. Efter 49 minutter kom Danmark nemlig i spidsen, da SønderjyskEs Mads Jessen blev sendt afsted i dybden. Netop som den chilenske målmand var ved at storme ud mod danskeren, lobbede han frækt bolden over keeperen og ind i buret til 1-0.

Desværre for danskerne varede glæden ultrakort, da Chile på det efterfølgende angreb svarede igen med deres udgave af et perlemål. Eugenio Mena modtog en aflevering på venstrekanten, tog et fremragende træk ind i banen og udplacerede målmand Nicklas Højlund til 1-1.

Da der ikke blev scoret yderligere i opgøret, vinder Chile dermed gruppen på en bedre målscore. Det betyder, at Danmark får fornøjelsen af de franske værter i tirsdagens semifinale.


Foto: SønderjyskE
Artiklen fortsætter efter indholdet

Toulon Tournament - 3. runde

FT

DK2

1 - 1

C20

49'
1 0
Mål
50'
1 1
Mål

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0