2. Division -Fatih Kirik genoptager karrieren
2008-01-21 14:34:31
Foto: sifsite.dk

Fatih Kirik genoptager karrieren

Den tidligere U19-landsholdsspiller Fatih Kirik, der fik fire u-landskampe, genoptager karrieren i Skovlunde IF. Paul Mellars, Kristian Meisler og Chris Petersen er også nye i truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En skade fik den tidligere U19-landsholdsspiller Fatih Kirik til at indstille karrieren midlertidigt, da hans kontrakt med Brønshøj løb ud i 2006. Den tidligere Brøndby-angriber har dog trænet med i Skovlunde IF hele efteråret, og er nu klar til at tørne ud for 2. divisionsklubben.

Han beviste i weekenden at han ikke har glemt vejen til netmaskerne, da han scorede to gange i 5-2 sejren over Stenløse i en træningskamp.

En anden tidligere Brøndby-spiller er også ny i truppen. Det drejer sig om australske Paul Mellars, der ikke fik sin kontrakt forlænget med Brøndbys U21-hold. Hvis han kan få forlænget sin opholdstilladelse i Danmark, vil han spille for klubben i foråret.

Derudover er midterforsvareren Chris Petersen fra Roskilde KFUM ny i truppen, ligesom kantspilleren Kristian Meisler er vendt tilbage efter et kort ophold i Brønshøj.

- Klubben har fået tilgang af nogle spændende spillere, og hvis vi kan fastholde dem sammen med den gamle trup, hvor kun Thomas Kronstrøm er stoppet på grund af arbejdspres, ser vi meget lyst på fremtiden, siger seniorformand Kim Nykvist til bold.dk.

Skovlunde indtager femtepladsen i 2. division Øst, med 24 point efter 15 kampe.


Foto: sifsite.dk

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0