Danmark -Hamad og Anli testes i Blokhus
2009-07-21 11:19:00
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Hamad og Anli testes i Blokhus

Brønshøjs Mikail Anli og klubløse Mohammed Hamad er i disse dage til prøvetræning i Blokhus FC, der søger offensive forstærkninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blokhus FC var i sidste sæson det næstmest scorede hold i 2. division Vest, men det stiller nordjyderne sig ikke tilfreds med. Der skal flere mål på kontoen, og derfor testes offensivspillerne Mikail Anli og Mohammed Hamad de kommende dage.

- Jeg synes vi mangler en angriber mere, hvis vi skal spille med to i front. Vi har sådan set kun Nikolaj Thomsen der er decideret angriber, og så har vi Kim Jensen, der har været langtidsskadet, og først er på vej tilbage nu, siger træner Henrik Larsen til bold.dk.

- Både Mikail og Mohammed kan spille kant også, så de er alsidige spillere. Så vi så dem an til træningen i går, og træner så igen i dag, inden vi spiller træningskamp mod Viborg i morgen, hvor begge får chancen.

Anli har det seneste halve år spillet i Brønshøj, mens Hamad, der blandt andet har repræsenteret SønderjyskE, Flensburg 08 og Ølstykke, på det seneste har været klubløs.

jesper@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce