Premier League -Ian Rush: Fowler kan gøre en forskel
2006-01-28 15:47:30
Foto:

Ian Rush: Fowler kan gøre en forskel

Robbie Fowlers tidligere angrebsmakker i Liverpool Ian Rush siger til BBC, at Fowler kan være ti point værd for Liverpool.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Legendariske Ian Rush er med 346 mål for The Reds alle tiders topscorer i Liverpool-trøjen. I slutningen af sin karriere på Anfield spillede waliseren sammen med Robbie Fowler i angrebet, og han er overbevist om, at klubben vil nyde godt af Fowlers genkomst:

- Rafa Benitez er ikke dum. Han ved, at Liverpool har desperat brug for en afslutter – senest bevist, da de udspillede Manchester United, men tabte, siger Anfield-legenden til BBC.

Liverpools angreb består foruden Fowler af Peter Crouch, Djibril Cisse og Fernando Morientes. Førstnævnte har efter en indledende måltørke af dimensioner fundet vej til nettet på det seneste. Cisse er i øjeblikket anklaget for hustruvold og har ikke for alvor slået igennem siden skiftet fra Auxerre i 2004. Morientes er ofte skadet og har kun scoret fem gange i denne sæson.

På den baggrund mener Rush, at Fowlers kvaliteter foran mål kan vise sig at blive guld værd for Liverpool:

- Robbie kan give Liverpool ti point ekstra i denne sæson – forskellen på, om holdet slutter foran eller efter Manchester United. Eller måske endda hente Chelsea.

- Skift Robbie ind med 20 eller 30 minutter igen og han kan gøre hele forskellen. Det ved modstanderne også, fortsætter Rush.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til trods for de rosende ord mener Rush dog ikke, at Fowler vil kunne gøre en forskel á la den Michael Owen ville have gjort, hvis han var vendt tilbage til Liverpool i sommer:

- Michael ville have spillet uge efter uge, siger Rush og hentyder i samme moment til, at det samme næppe bliver tilfældet med Fowler.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0