Bundesliga -Kjær og co. spolerede Ståle-debut
2011-08-06 17:27:47
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Kjær og co. spolerede Ståle-debut

Simon Kjærs Wolfsburg besejrede lørdag FC Köln med 3-0 i Ståle Solbakkens debut som Bundesliga-træner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den forhenværende FC København-træner Ståle Solbakken fik en kedelig debut som Bundesliga-træner, da FC Köln lørdag tabte 0-3 til Wolfsburg på hjemmebane.

Wolfsburg, der havde Simon Kjær med i hele kampen, kom foran efter et kvarters spil, da Patrick Helmes lettere tilfældigt kom alene med Köln-målmanden Michael Rensing og sendte bolden under denne.

Gæsterne, der med lodde og trisse afværgede en katastrofal nedrykning i sidste sæson, var bedst i en ikke specielt medrivende første halvleg, hvor især Kölns spil var langsomt og fastlåst. Ståle Solbakkens tropper skabte snart sagt ingen målchancer, og et utilfredst hjemmepublikum kvitterede med en pibekoncert, da der blev fløjtet til pause ved stillingen 1-0 til Wolfsburg.

Efter pausen var der bedring at spore hos Ståle Solbakkens tropper, men i stedet for en udligning blev det med fem minutter igen 2-0 til Wolfsburg under kuriøse omstændigheder. Rensing gik fejl af et hjørnespark fra Marcel Schäfer, som derfor fik lov til at sejle i mål.

Kort forinden havde Milivoje Novakovic fået marchordre efter advarsel nummer to, og de decimerede - og nu demotiverede - værter skulle indkassere endnu et mål inden slutfløjt. Patrick Helmes scorede sit andet mål i tredje tillægsminut.

Leon Jessen fik ligeledes fuld tid for Kaiserslautern, der gæstede Werder Bremen, men modsat Kjær gik venstre backen fra banen som taber. Svenske Markus Rosenberg blev dobbelt målscorer på Weser Stadion, hvor Werder vandt 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endelig blev det 2-2 mellem oprykkerne Augsburg og Freiburg. Freiburg førte i to omgange efter mål af Papiss Cisse og Cedric Makiadi, men Sascha Mölders udlignede to gange for oprykkerne.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

20 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce