1. Division -Marc O. vil ikke med ned i 2.division
2011-04-19 10:57:35
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Marc O. vil ikke med ned i 2.division

Hvidovre må hellere begynde at vinde nogle fodboldkampe, hvis de vil holde på den formstærke kantspiller Marc Olsen, der ikke er fristet af en tur i den danske 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med Per Nielsen ved roret har Hvidovre fået en skrækkelig indledning på foråret i 1. division. I fire kampe er det således blevet til nederlag til FC Fyn, Næstved, HB Køge og Vejle.

Hvidovre har nu otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, og selvom traditionsklubben har to kampe i baghånden i forhold til de andre bundhold, erkender kantspilleren Marc Olsen, at det bliver svært at sikre endnu en sæson i Danmarks næstbedste række.

- Vi er alle klar over, hvilken situation vi er i. Det ser meget svært ud. Nu håber jeg, at vi bliver i stand til at spille mere frit, for vi kan ikke længere bruge uafgjorte kampe til noget. Vi skal til at vinde nogle kampe, og vi må tage nogle chancer og satse, for vi skal vinde, siger Marc Olsen til bold.dk.

25-årige Marc Olsen, der har en fortid i SønderjyskE og Brøndby, håber, at forårets første sejr kommer på torsdag, hvor hvepsene fra Brønshøj tager imod bundholdet.

- Der har været positive tendenser i de to seneste kampe, men desværre har vi mødt tophold, som vi ikke kunne vinde over. Men kan vi fortsætte de gode takter, så bliver det en helt lige kamp mod Brønshøj. Det er et lokalopgør, og jeg tror ikke, at tabellen betyder så meget, og vi har meget mere at spille for end Brønshøj, siger Marc Olsen.

Skulle Hvidovre, som meget tyder på, rykke ud af rækken, så må klubben efter alt at dømme vinke farvel til Marc Olsen.

- Hvis vi rykker ned i 2. division, så er det meget sandsynligt, at jeg forlader Hvidovre, og hvis vi overlever ved jeg ikke, hvad der skal ske. Det finder jeg nok først ud af, når sæsonen er slut, lyder det fra spilleren, hvis verden ikke kun handler om fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg læser på fuld tid ved siden af, og det har ret høj prioritet. Indtil videre er det dog gået godt i forhold til at kombinere fodbolden med studierne, hvilket jeg håber, jeg kan fortsætte med. Jeg har stadig mod på fodbolden.

Marc Olsen har været et lyspunkt på Hvidovres hold, og spilleren understreger da også, at han føler sig i superform.

houlind@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0