2. Division -Middelfart: Undskyld til alle
2011-05-12 14:48:20
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Middelfart: Undskyld til alle

Middelfart erkender nu, at de har forsømt at indhente Ole Daus spillercertifikat og accepterer at miste de ni optjente point, der samtidigt får stor betydning for top og bund i rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I vinter hentede Middelfart angriberen Ole Dau tilbage, efter han havde været en tur i FC Svendborg. Men desværre forsømte man i samme ombæring at få angriberens spillertilladelse med, og derfor har Ole Dau spillet ulovligt i forårets første otte kampe, som har kastet ni point af sig via tre sejre.

- Jeg kan bekræfte, at der er sket en menneskelig procedurefejl, og vi først nu fået indhentet Ole Daus spillercertifikat i Svendborg, siger Middelfart-formand Knud Herbert til bold.dk og erklærer sig klar til at tage straffen.

- Vi forventer at miste de ni point, vi har spillet os til. Det får betydning for flere i rækken, og det kan vi kun sige undskyld til alle. Jeg sidder lige og leder efter et nummer til Aarhus Fremad, som jo formentligt mister førstepladsen på denne baggrund. Det er yderst beklageligt. For Aarhus Fremad, Thisted og andre hold,og vi kan kun sige undskyld.

Middelfart mister formentligt de ni point, og dermed er de blot et point fra overlevelse.

- Vi fortalte spillerne det i går inden kampen mod Otterup, og både de og trænerteamet tog det som voksne mennesker. I det mindste opdagede vi det nu, hvor der fortsat er tid til at rette op på fejlen og reddede os i land.

B1908, Rishøj og Blokhus FC har alle tabt til Middelfart i foråret, og tilskrives de i stedet en sejr, får det betydning i både top og bund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blokhus rykker således forbi Aarhus Fremad i tabellen og vil i så fald indtage førstepladsen med to point ned til aarhusianerne. Bundproppen Rishøj får kontakt med holdene over sig og har kun fem point til overlevelse, mens B1908 vil have 11 point ned til stregen, og dermed er de reelt reddet.

mikael@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

23 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce