2. Division -Mikkel Jensen nyder livet som træner
2012-07-27 11:29:13
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mikkel Jensen nyder livet som træner

35-årige Mikkel Jensen er i øjeblikket assistenttræner i den svenske klub, Karlbergs BK. Det nyder han, og han kunne godt finde på at satse på trænergerningen, når han har færdiggjort sine studier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Brøndby- og Hammarby-spiller Mikkel Jensen stoppede sin karriere for lidt mere end et år siden i Brommapojkarna. Mikkel Jensen har dog ikke sagt farvel til fodboldens verden. I øjeblikket er han tilknyttet Stockholm-klubben Karlbergs BK, der har hjemme i Sveriges tredjebedste række.

Her fungerer Mikkel Jensen som assistenttræner, og i det hele taget er han fristet af trænergerningen og måske også på et endnu højere plan. Først er der dog lige nogle studier, der skal færdiggøres.

- Jeg har taget de træneruddannelser, jeg kan, og det er supersjovt at være i Karlbergs BK. Jeg er dog også i gang med at tage en master i general management på handelsskolen i Stockholm. Jeg mangler stadig et år af min uddannelse, og den har jeg tænkt mig at gøre færdig først, siger Mikkel Jensen til bold.dk

Mikkel Jensen blev tilbage i 1998 udnævnt til årets U21-talent.

houlind@bold.dk


Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce