Landshold -Neville: Skuffende af U-landsholdene
2013-07-03 09:51:14
Foto:

Neville: Skuffende af U-landsholdene

Gary Neville fra det engelske landsholds trænerstab er ikke tilfreds med landets ungdomslandshold efter U21-holdets miserable indsats ved EM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fodbold-England er bekymrede for landsholdets fremtid, efter at to af landets ungdomslandshold har leveret elendige præstationer denne sommer. U21-landsholdet tabte alle deres tre kampe ved EM, mens U20-holdet ikke formåede at vinde en eneste gang ved VM i Tyrkiet.

Den tidligere landsholdsspiller Gary Neville, der nu er en del af trænerstaben omkring A-landsholdet, er også bekymret.

- De har ikke gjort det så godt, som vi havde håbet, siger Gary Neville til Goal.com.

- Det er skuffende. Det er noget, som mange fokuserer på, og dét med rette. Vi skal forbedre os på landsholdsplan - vi er nødt til at præstere bedre til turneringerne.

- Det er svært at pege på, hvad der skal gøres. Vi skal blive bedre til at producere spillere, som har turneringserfaring og kan håndtere presset.

Neville mener dog, at Englands har flere lovende spillere på vej frem.

- Der er en gruppe af spillere, som nærmer sig slutningen på deres landsholdskarriere, men vi har også unge spillere på vej frem, spillere som Phil Jones, Kyle Walker, Ryan Bertrand, Daniel Sturridge, Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere og Tom Cleverley.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har alle spillet for England i løbet af de sidste 12 måneder. Det er gode, teknisk stærke spillere, og forhåbentlig kan de vokse og blive profiler på A-landsholdet, så vi kan vinde titler med dem.

Det engelske A-landshold har heller ikke imponeret ved den igangværende VM-kvalifikation og har med fire kampe tilbage udsigt til en nervepirrende finale i kvalifikationsgruppe H.


Foto:

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0