International -Officielt: Krohn-Dehli til Celta
2012-08-22 14:41:51
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Officielt: Krohn-Dehli til Celta

Brøndby har solgt landsholdsspilleren Michael Krohn-Dehli til spanske Celta. Det rigtige for alle parter, siger sportschef Ole Bjur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landsholdsspillere Michael Krohn-Dehli er fortid i Brøndby. Klubben meddeler således, at man har solgt midtbanespilleren til den spanske Primera Division-klub Celta Vigo med øjeblikkelig virkning.

- Krohn har gennem et stykke tid gerne ville prøve sig selv af i udlandet på ny, og det er et ønske, vi har været villige til at lytte til, såfremt den rigtige klub meldte sig. Det er nu tilfældet med Celta Vigo. Jeg er overbevist om, at det er det rigtige for alle parter, at Krohn får chancen for komme til udlandet igen, siger sportschef Ole Bjur til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Krohn har været en vigtig spiller i den periode, han har været i Brøndby efter han kom hjem fra Ajax. Han har udviklet sig fra at leve en stille tilværelse i Holland til at være en profil i Superligaen og på landsholdet. Den udvikling skal Krohn og de spillere og trænere, der har været omkring ham, have stor ros for.

- Jeg er sikker på, at Krohn har kvaliteterne - ikke mindst rent teknisk - til at kunne begå sig i Primera Division i Spanien, og det bliver spændende at følge ham. Herfra skal der lyde et stort tak for indsatsen gennem de sidste fire år og held og lykke fremover, slutter Ole Bjur.

Økonomien i handlen er ikke offentliggjort, men spanske medier mener at vide, at Celta betaler omkring 7,5 millioner kroner for danskeren.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

58 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce