International -Padova synes godt om unge Zimling
2011-06-06 10:39:03
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Padova synes godt om unge Zimling

B93s Jannik Zimling har været til prøvetræning i italienske Padova, hvor han leverede et godt indtryk. Han venter nu på at høre mere fra italienerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Niki Zimling har netop endegyldigt forladt Italien, da han skifter fra Udinese til Club Brugge. Der kan dog stadig være en Zimling i støvlelandet efter sommerferien, lillebror Jannik Zimling har nemlig været til prøvetræning i Padova.

- Jeg synes det gik lige som det skulle. De har rigtig fine forhold dernede, og de gav mig indtryk af, at de var godt tilfredse med det, jeg leverede. De spiller om oprykning til Serie A i øjeblikket, og når det er afklaret, hvor de skal spille, vil de finde ud af, om der skal ske mere med mig, siger Zimling til bold.dk.

- Jeg er klar til at gribe chancen, hvis jeg får den. Det er selvfølgelig meget anderledes at spille i Italien, og der er et stort spring fra B93 til Padova, men hvorfor ikke tage chancen, hvis den kommer?

Jannik Zimling, der ligesom sin storebror spiller på midtbanen, har i denne sæson været fast mand på B93s mandskab, og det har udviklet ham meget.

- Det er langt sjovere at spille med seniorerne, og jeg lærer meget mere her. Fysisk har jeg bygget meget på i løbet af sæsonen, og spillemæssigt har jeg lært at tænke og agere hurtigere, siger Zimling.

19-årige Zimling scorede i weekenden sit andet mål for 93, der slog Greve 3-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

jesper@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0