International -Randers-reserve: Kunne godt blive Finland
2011-11-23 14:15:44
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Randers-reserve: Kunne godt blive Finland

Christian Andreasen har fået scoret masser af mål for Randers’ Danmarksserie-hold. Nu ser han frem til at komme tilbage på højere niveau, og i den forbindelse er finsk fodbold en mulighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da John Faxe Jensen ankom som cheftræner til Randers FC, var der ikke længere brug for angriberen Christian Andreasen der ellers havde bombet løs for reserveholdet i 2.division. Derfor blev Andreasen udlejet til TPS Turku i Finlands bedste række.

Her var angriberen flittigt scorende, inden Thisted i sommeren 2009 slog kløerne i ham. En del af Andreasens ophold i Thisted blev ødelagt af skader, og i sommer vende spilleren så tilbage til Randers, hvor han slog sig ned på Danmarksserie-holdet. Her er det gået godt, og nu føler Andreasen sig igen klar til højere niveau.

- Min agent arbejder på at finde noget nyt. Det har gavnet mig meget at være i Randers, og jeg er taknemmelig for at have kunnet træne med her. Kampene i Danmarksserien har måske ikke udviklet mig så meget, men det har træningen, siger 23-årige Christian Andreasen til bold.dk og fortsætter:

- Nu ser vi på nogle muligheder, og det kunne måske blive 1. division eller i Finland. Vi snakker med nogle klubber, men det er ikke så konkret endnu. Det er stadig tidligt, men der arbejdes på nogle ting, og det ser godt ud. Lige nu ser det ud til, at det godt kunne blive Finland.

- Jeg havde en rigtig god tid i TPS, og der er nogle klubber, der er interesserede i at se mig. Vi snakkede lidt med TPS i sommer, men det blev ikke til noget. Jeg var glad for at være deroppe, og klubben står højt på ønskelisten, men det er ikke ensbetydende med, at det skal være den klub.

I efteråret blev det til 10 Andreasen-kasser i Danmarksserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

houlind@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0