Op/nedrykningsspil -Sensationshold klar til Serie A
2011-06-13 00:20:32
Foto:

Sensationshold klar til Serie A

For første gang i 55 år er Novara tilbage i Serie A. De gør comeback på italiensk fodbolds første klasse efter 2-0 over Padova i playoff-finalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ingen hindring at være oprykker i Serie B. For andet år i træk er et oprykkerhold strøget direkte igennem rækken og har sikret sig oprykning til den bedste række.

Uafgjort uanset cifrene ville række for Novara i hjemmekampen mod Padova. Og efter 14 minutter så det ud til, at kravet om kryds var et overkommeligt et af slagsen.

Pablo Andres Gonzalez blev nedlagt af sidste mand, og frisparkskendelsen blev fulgt op af et rødt kort. Da Gonzalez selv skruede bolden i kassen skulle Padovas ti mand nu score to gange for at komme i Serie A.

Det gjorde Dan Thomassens tidligere arbejdsgiver ikke. I stedet blev Novaras status som divisionskolleger til Milan, Inter og resten af Italiens glamourøse klubber i næste sæson bekræftet tyve minutter før tid.

Her tog Marco Rigoni sagen i egen hånd og gjorde det til 2-0 for Novara, som har tumlet rundt i Serie C og lavere rækker siden 1977. Dermed forfremmes Novara til den bedste række sammen med Atalanta og Siena.


Foto:

28 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0