Serie C -Storm: Jeg vil bare væk
2010-01-05 18:44:09
Foto: Pergocremas

Storm: Jeg vil bare væk

Bo Storm er havnet i et italiensk mareridt. Han håber nu snarest at kunne komme ud af kontrakten med italienske Pergocrema.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hollandske klubber bejlede i sommer til Bo Storm, der dog valgte at tage til italienske Pergocrema. Det fortryder den lille midtbanespiller nok nu, tiden i Italien har således udviklet sig til et sandt mareridt for den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

- Det er en bizar situation. I starten ville træneren ikke bruge mig, fordi jeg ikke kan italiensk, men i de sidste to kampe, inden jeg blev suspenderet, blev jeg kåret til 'man of the match', selv om jeg kun spillede 25 minutter i hver af kampene, siger Storm til Frederiksborg Amts Avis.

Storm må ikke træne med klubbens førstehold, og får i øjeblikket ikke løn. Han vil dog ikke bare rive kontrakten i stykker, da han har penge i klemme. Derfor er den danske og den italienske spillerforening i øjeblikket på sagen.

- Jeg er fuldstændig ligeglad med klubben, som det er nu. Jeg vil bare væk herfra, og jeg håber, at det hele løser sig i løbet af januar, siger Storm til avisen.

Bo Storm har i perioden i Italien blandt andet været udsat for, at varmen i hans lejlighed blev afbrudt i en uge.


Foto: Pergocremas

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0