International -TPS forbød keeper at spille for FCM
2010-11-25 13:25:27
Foto: TPS

TPS forbød keeper at spille for FCM

FC Midtjylland skulle i tirsdags have haft Jukka Lehtovaara med i reserveholds-kampen mod AGF, men finnens klub, TPS, forpurrede den plan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jukka Lehtovaara erobrede allerede som 19-årig en plads i målet hos finske TPS, som han de seneste tre år har været førstekeeper hos. Nu føler målmanden at det er nødvendigt at komme udenlands for at fortsætte udviklingen, men det bliver næppe FC Midtjylland der får glæde af ham.

Ulvene fik ellers besøg af Lehtovaara i slutningen af sidste uge, og planen var så, at han skulle vise sig frem under træningen og i reserveholdskampen mod AGF i tirsdags. Men den plan blev forpurret af TPS og engelske West Bromwich, der ønsker at købe Lehtovaara.

- Det var TPS der bad mig ikke spille kampen, da West Bromwich ønskede at gå i forhandlinger med TPS. Så det var ikke min beslutning at tage hjem til Finland, siger Lehtovaara til bold.dk.

Under sit korte ophold på den jyske hede fik den 22-årige keeper et godt indtryk af klubben.

- Jeg synes FC Midtjylland var meget professionelle, og jeg mener at det er en af de bedste klubber i Skandinavien, siger Lehtovaara.

Jukka Lehtovaara, der i maj spillede sin første landskamp for Finland, er i år blevet kåret til den bedste keeper i den finske række.

Artiklen fortsætter efter annoncen

jesper@bold.dk


Foto: TPS

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce