6. Division -Veteran dukkede op på forkert stadion
2009-03-31 13:22:22
Foto:

Veteran dukkede op på forkert stadion

Den tidligere Middlesbrough-spiller Dean Gordon, der nu spiller i Workington, missede seneste kamp mod Alfreton, da han dukkede op ved det forkerte stadion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For efterhånden mange år siden spillede Dean Gordon på det engelske U21-landshold. Forsvarsspilleren nåede i sin karrieres storhedstid at spille Premier League med Middlesbrough, men karrieren er efterhånden ved at slutte for 36-årige Gordon.

Nu spiller han således for den lille klub Workington, med hvem han i weekenden skulle møde Alfreton. Det skulle ske på Workingtons hjemmebane, men Gordon havde taget fejl af programmet, og mødte i stedet op ved Alfretons stadion, Impact Arena.

- Jeg troede han ringede for at sige, at han var fanget i trafikken eller havde været ude for en ulykke, men han spurgte blot hvor vi var. Jeg sagde at vi var ved stadion, og spurgte ham hvor han var, siger manager Darren Edmondson til FourFourTwo.

- Da han fortalte mig at han var i Alfreton, troede jeg ikke på det. Jeg var nødt til at bide mig selv i læben, men vi kunne efterfølgende grine af det.

Gordon kunne ikke nå et køre de godt 300 kilometer tilbage til Workington, hvorfor Edmonson måtte se bort fra veteranen i kampen.


Foto:

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0