3F Superliga -AaB-chef tavs om portugisisk forstærkning
2020-08-17 14:07:18
Foto: Getty Images

AaB-chef tavs om portugisisk forstærkning

Der er flere indikationer på, at AaB er tæt på at forstærke sig med den 22-årige portugiser Pedro Ferreira. AaB-sportschef Inge Andre Olsen vil ikke kommentere på navne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For nyligt blev AaB sat i forbindelse med den 22-årige defensive midtbanespiller Pedro Ferreira, der spiller i portugisiske Varzim.

Det portugisiske medie O Jogo erfarede, at Ferreira var tæt på at kunne rykke til AaB.

Mere og mere tyder på, at netop den handel er på vej til at blive en realitet. I hvert fald er det påfaldende, at både Pedro Ferreira selv og hans kæreste følger AaBs officielle profil på Instagram, ligesom kæresten følger andre profiler relateret til den nordjyske by.

bold.dk har forholdt rygtet og indikationerne på, at Ferreira skulle nærme sig AaB for AaBs sportschef Inge Andre Olsen.

Han ønsker ikke at kommentere specifikke navne, men erkender dog, at AaB fortsat er på udkig efter forstærkninger – også til midtbanen.

- Det er svært at skulle udtale sig så meget om. Vi har sagt, at vi skal have flere spillere ind, og vi har gang i nogle forskellige, men jeg kan ikke kommentere navne på nuværende tidspunkt.

Der er flere indikationer på, at et skifte rykker tæt på. Er han hos jer i dag?

- Det ønsker jeg ikke at kommentere på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kan desværre ikke sige mere. Vi må se, hvad tiden bringer ind af nye spillere.

- Men vi vil gerne forstærke os i alle kæder, så vi er på udkig efter forsvarere, midtbanespillere og angribere.

Indtil nu har AaB hentet Vladimir Prijovic i Røde Stjerne, Tim Prica i Malmö FF og Timothe Nkada på en lejeaftale i franske Reims.

Desuden har AaB også været sat i forbindelse med Juventus' Santiago Ocampos – en 18-årig højreback fra klubbens U19-mandskab.


Foto: Getty Images

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce