2022-05-02 12:19:05

AaB-opkald chokerede Ellegaard: Aprilsnar?

Kevin Stuhr-Ellegaard troede, det var en meget sen aprilsnar, da Inge André Olsen ringede og ville skrive en ultrakort kontrakt med den pensionerede målmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 28. runde

FT

SIF

4 - 2

AaB

AaB har mandag præsenteret ny reservekeeper i form af 38-årige Kevin Stuhr-Ellegaard.

Han stoppede karrieren i december 2021 og var startet som ekspert hos Discovery+, men så fik han pludselig et opkald fra AaB-sportschef Inge André Olsen, der har nu har ført til, at støvlerne kortvarigt pilles ned fra hylden igen.

- Jeg må indrømme, at først troede jeg, det var en meget, meget sen aprilsnar. Det var en opringning, hvor jeg blev spurgt, om jeg var klar på at hjælpe til i toppen af Superligaen. Jeg var sådan lidt: 'hvad nu?'.

- Så fik jeg hele historien, i forhold til at Theo Sander skal af sted og får en kæmpe oplevelse til en slutrunde. AaB har lejet Andreas Hansen ud, og det er selvfølgelig begrænset, hvad der er af målmænd i forhold til min rutine, hvis der skulle ske Rinne noget. Så er det svært lige at finde en målmand, der ikke er på kontrakt, og hvor de godt ved, hvad de får.

- Generelt er det det der med at have ja-hatten på, og det har jeg. Jeg synes, det lød sjovt, og jeg kunne godt tænke mig at hjælpe til i den situation, fortæller Stuhr-Ellegaard til bold.dk.

AaB's 17-årige målmandstalent Theo Sander skal med Danmark til U17 EM fra den 14. maj, hvilket efterlader en ledig plads som reservekeeper for Jacob Rinne.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -AaB-opkald chokerede Ellegaard: Aprilsnar?
Foto: AaB

Fem træninger og bronze i Parken?

Kevin Stuhr-Ellegaard har første træningsdag i AaB den 16. maj, og herefter mangler nordjyderne kun en enkelt kamp mesterskabsspillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmandens tid i AaB består dermed af fem træninger og udekamp mod FC København, hvor han efter planen sidder på bænken, mens Jacob Rinne vogter buret.

Selvom det er noget utraditionelt, blev Stuhr-Ellegaard ret hurtigt overbevist om den sjove ide.

- Overtales skulle jeg selvfølgelig, for jeg er jo stoppet, fordi det er det rigtige, og det er stadigvæk det rigtige, at jeg er stoppet, men når vi lige talte om scenarierne, hvor mange gange jeg skal træne og alt det her, så er det jo ikke to måneders fuld træningsprogram for mig nu.

- Så havde det måske været noget andet, for jeg er jo stoppet, fordi det var det rigtige tidspunkt for mig og min krop. En lille smule overtalelse skulle der til, men da vi først havde talt tingene igennem, var det bare på med ja-hatten. Det gør vi sgu, siger Kevin Stuhr-Ellegaard.

Fem træninger og så en bronzemedalje er vel også meget fint?

- Haha. Jeg ved ikke, om der er et antal kampe, før man kan få det, hvis det er. Ellers sender jeg den til Theo, hvis jeg får den, siger Kevin Stuhr-Ellegaard med et smil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB ligger i øjeblikket på tredjepladsen med et enkelt point ned til Silkeborg, inden de to klubber tørner sammen på JYSK Park mandag aften.

Dækker ikke AaB i de næste uger

Kevin Stuhr-Ellegaard var startet som tv-ekspert hos Discovery+, og det ændrer ”skiftet” til AaB ikke ret meget på.

Dog dækker han ikke nordjydernes kampe i resten af sæsonen.

- Jeg skal ikke kommentere AaB, men jeg er stadig på arbejde. Jeg kommenterer selvfølgelig ikke den weekend, jeg er på bænken inde i Parken, og så har jeg ikke AaB i ugerne her op til, men ellers fortsætter jeg som normalt.

- Jeg er heldig, at jeg har en arbejdsgiver, der synes, at det var meget god lir. De var rummelige og sagde, at selvfølgelig skal jeg gøre det. Det er jo ikke noget længerevarende.

Stuhr-Ellegaard understreger, at det ikke er aktuelt at fortsætte længere som fodboldspiller.

- Nej, det er det ikke. Det er ene og alene et engangstilfælde. Jeg er landet rigtig godt i mit liv som ekspert på Discovery, og det er den vej, det skal gå nu, siger Kevin Stuhr-Ellegaard til bold.dk.

AaB spiller sæsonens sidste kamp i Parken den 22. maj.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 28. runde

FT

SIF

4 - 2

AaB

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0