3F Superliga -AaB rykker seks talenter op på førsteholdet
2016-06-10 11:09:41
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

AaB rykker seks talenter op på førsteholdet

AaB har næste kuld af unge spillere klar til Superligaen, idet de rykker seks talenter op på førsteholdet til den kommende sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB er kendt for at gøre gavn af unge spillere fra egne rækker, og nu kommer det næste kuld af egen avl så op i Superliga-truppen.

Hele seks spillere bliver nu indlemmet i førsteholdstruppen til næste sæson.

- Vi befinder os i øjeblikket i en overgangsfase, hvor vi er i gang med at opbygge en ny trup, og i den sammenhæng er det selvfølgelig særdeles glædeligt, at vi med dygtigt talentarbejde i både AaB og i vores cirka 120 samarbejdsklubber igen kan give unge spillere chancen, siger sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- Det gælder således fra den kommende sæson for Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen, Sebastian Grønning, Joakim Mæhle, Bardhec Bytyqi og Morten Rokkedal. Sidstnævnte fik sin førsteholdsdebut i sidste sæsons sidste kamp mod OB.

- Selvom vi nu er tilført masser af talent i truppen, så kigger vi os stadig omkring efter forstærkninger udover Markus Holgersson og Marco Meilinger, da det naturligvis er særdeles vigtigt, at vi har den rette balance og det rette mix af unge og mere erfarne spillere i truppen.

Hele 20 ud af 27 spillere i AaB's Superliga-trup har spillet ungdomsfodbold i klubben.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0